NYT FRA DOMINO SYSTEMS

Vores forbedrede serviceaftaler betyder, at operatørfejl og ikke produktionskritiske fejl hurtigt afhjælpes uden servicebesøg, så nedetid undgås.

Vores vigtigste mission er, at hjælpe vores kunder med at mindske risikoen for fejl i deres produktion og derfor tilbyder vi nu den populære serviceaftale SafeGuard på 10 af vores printermodeller.

Vores kunder efterspørger standardiserede og prisvenlige serviceløsninger, men også en meget stor fleksibilitet, der kan tilpasses individuelle behov, helt ned til den enkelte produktionslinje. Konceptet bag SafeGuard er udviklet med afsæt i produktioners individuelle behov og hver SafeGuard-aftale udvikles i tæt dialog med den enkelte kunde, efter behov og risikoprofil. Denne populære aftale tilbydes nu på 10 af vores produktserier.

Serviceaftaler, udarbejdet udfra kundernes ønsker

Vi har lyttet til nogle generelle behov fra vores kunder og tilbyder derfor også en Pay per Code-løsning, hvor man kun betaler per mærket produkt og dermed eliminerer økonomiske risici og hvor man på forhånd kender alle sine budgetudgifter til kodning- og mærkning. Flere af vores printere kan desuden tilknyttes Domino Cloud, således at relevante personer nemt kan tilgå data og dermed hurtigt udbedre fejl mm. via fjernsupport.

Som noget nyt tilbyder vi også serviceaftalerne On Demand og  On Demand Plus til produktioner med en lav risikoprofil. Med On Demand rykker vi kun ud, når behovet opstår. Ønsker med et lidt større sikkerhed, kan man med fordel tilknyttes On Demand Plus, da man, med denne aftale, får faste vedligeholdelsesbesøg, kombineret med en betydelig rabat på servicedele, træning, udkørsler og arbejdstimer.

Vi ønsker, at give vores kunder en oplevelse af trygge og personlige servicebesøg. Vi stræber efter at få det bedst mulige samarbejde, hvor behov og gode langvarige relationer, både med serviceteknikere og resten af organisationen, bliver prioriteret.

Tag en snak med os omkring hvilken serviceløsning der passer bedst til jeres virksomhed.

Flere nyheder

Prøv NiceLabel Label Cloud gratis i 30 dage

NiceLabel Label Cloud er det førende Software til etiketstyring. Se video med NiceLabel & tilmeld dig her

Læs mere >

Book en præsentation af Dominos Vision System

Vil du også undgå sanktioner og tilbagekaldelse af produkter? Find ud af, hvad R-Serien kan gøre for jer

Læs mere >

Book en Online Demo af T3-OPX

Nu kan du booke en online demo af T3-OPX. Vi viser, hvordan T3-OPX virker, og du får en printprøve efter

Læs mere >

Gå ikke glip af vigtig information!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og lad os holde dig opdateret på de seneste nyheder, kampagner og arrangementer hos Domino Systems.

Du kan læse om vores persondata politik her