Metal og alufolie

Kodning og mærkning på metal og alufolie

Vi leverer løsninger til tydelig kodning og mærkning på metal og alufolie. Blive inspireret nedenfor og se hvilke produkter vi leverer til kodning og mærkning på metal og alufolie.
Datomærkning af dåser

Metal og alufolie

Produkter til kodning og mærkning på metal og alufolie

Metal og alufolie

Kodning og mærkning på metal og alufolie

Vi leverer løsninger til tydelig kodning og mærkning på metal og alufolie. Blive inspireret nedenfor og se hvilke produkter vi leverer til kodning og mærkning på metal og alufolie.
Datomærkning af dåser

Produkter til kodning og mærkning på metal og alufolie

Ax-Serien
F-Serien
Gx-Serien
V-Serien
Ax-Serien
F-Serien
Gx-Serien
V-Serien

Eksempler på udbredte anvendelsesområder

Kodning på flade, buede og støbte overflader

Mærkning af metaldåser og bøtter kan f.eks. nemt klares med Dominos fiberlaser.

Dominos fiberlaser F720i er designet til at levere tydelige og holdbare koder på metaldåser og bøtter. Med en IP65-klassificering er den særligt velegnet til barske fabriksmiljøer og højhastigheds-produktionslinjer i blandt andet drikkevarebranchen.

Med korte og intense bølger, som skabes via funktionen ”3D power concentration”, opnås en enestående kodekvalitet, selv ved maksimal hastighed på 600 m/min og på de mest udfordrende overflader, som for eksempel en buet dåsebund.

Kodning og mærkning på blisterpakker

Mærkning på blisterpakker

Vigtigheden af, at kode og mærke blisterpakker korrekt og i høj kvalitet, kan ikke udtrykkes nok.

Typisk skal kodningen og mærkningen foretages umiddelbart efter at produktet er blevet pakket. Vores løsninger klarer netop dette til perfektion og leverer også altid tydeligt print af logoer, symboler, QR-koder osv. Hvad enten der vælges en inkjet-, thermotransfer-, laser- eller thermo-inkjet løsning sørger vi for, at integrationen i produktionslinjen foregår nemt.

Dominos produkter lever op til alle gældende standarder. De sikrer højkvalitets kodning af lovpligtige datomærkninger og sporbarhedskoder på alle former for blisterpakker, samtidig med at de opfylder kravene fra RoHS og WEEE (genbrug). Printerne er designet til at arbejde i høj hastighed, under de sværeste produktionsbetingelser og har flere affaldsreduktions- / blækoptimeringsfunktioner, der hjælper med at holde driftsomkostningerne på et minimum.

Kodning og mærkning på bægertoppe

Bægertoppe af alufolie eller PET, også kaldet oblater for kop, er meget anvendt i fødevarebranchen. Disse er meget sårbare over for kontakt og når de skal mærkes, er der derfor brug for en kontaktløs printer, der ikke går på kompromis med hastigheden.

Dominos inkjet- og laserprintere leverer fine detaljer på alufolie-materialer, der samtidig er tydelige at læse.

Med printeren Domino Ax350i får fødevareproducenter mulighed for at printe direkte på folie, med blæk i flere farver. Ved at vælge vores kvalitetsblæk til fødevarer, undgår man risikoen for udtværing eller blækoverførsel.

D-serien af laserprintere har mulighed for at printe samtidigt på flere toppe. Dette øger printmulighederne og gør det desuden muligt at printe flere oplysninger, ud over produktionsdata, såsom symboler og fremmedsprogskarakterer. Disse laserprintere klarer let de mest krævende produktionsmiljøer i fødevarebranchen.

Er en fiberlaser den rette løsning for jer?

Mærkning på aluminiumsdåser

Med en fiberlaser får du læsbar koder i høj kvalitet på blandt andet alufolie og metal. F-Seriens fiberlasere kan mærke op til 90.000 aluminiumsdåser pr. time uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Bliv klogere på de smarte fiberlasere

Print nemt på kapsler og propper af både plastik eller metal

Domino Ax-serie printer nemt på kapsler og propper af både plastik eller metal. Printerne er udstyret med Dominos i-Pulse-printhoved og -blæk, der sikrer præcis blæktilførsel, eliminerer behovet for rengøring af printhovedet og byder på nye blæktyper til selv de vanskeligste materialer.

Den høje opløsning og muligheden for at printe koder på flere linjer, gør at datomærkninger og sporbarhedskoder hurtigt printes. Den intelligente teknologi gør printerne nemme at integrere med både ERP-systemer og på produktionslinjer, da de understøtter førende industrielle kommunikationsprotokoller.

Kodning og mærkning af konservesdåser

Til supper, frugter, grøntsager og lignende fødevareprodukter, der ofte kræver en lang holdbarhedstid, er konservesdåser en god løsning. Og heldigvis kan mærkning af konservesdåser ikke være nemmere med Dominos Ax-serie, den nyeste generation af Continuous Inkjet (CIJ) printere.

Printerne leverer tydelige koder på både flade, buede og støbte overflader. Serien er konstrueret med tanke på, at sikre lave driftsomkostninger. De intelligente printere overvåger og justerer løbende blækviskositeten for at reducere anvendelsen af makeup, hvilket sikrer, at printerne altid er klar til udskrivning. Med et meget lavt vedligeholdelseskrav og ingen komplicerede opsætninger, undgås forsinkelser ved skift i produktionen og man er garanteret en maksimal oppetid. Grundet den lave vægt er de desuden nemme at placere. Deres IP66-klassificering betyder, at de kan nedvaskes med f.eks. meget vand.

Mærkning på tuber til håndcremer eller hårfarveprodukter

Kodningen på produkter repræsenterer ens brand lige så meget som emballagen. Domino hjælper med at printe produktionskoder og sporbarhedsdata præcist og perfekt – uanset hvor du vil have dem – på enhver form og størrelse på beholderen. Vores Ax-serie af Continuous Inkjet printere giver mulighed for at lave mærkning direkte på tuber, dåser med mere. Vores blæk er hurtigtørrende og permanent og nedbrydes ikke over tid. Forbrugsomkostningerne er lave ved en Ax printer, hvilket gør vores printløsninger til et billigt, såvel som et højkvalitets valg

Domino tilbyder en række termiske overførsler, Continuous Inkjet- og laserprintløsninger, der hver især er designet til at være så omkostningseffektive og fleksible som muligt. Vores printere kan oprette tekst, grafik og 2D Data Matrix-koder af høj kvalitet – der muliggør nøjagtig produktmærkning selv ved udskrivning på vanskelige materialer ved hurtige produktionshastigheder. De har lav vedligeholdelse og lave omkostninger, som hjælper dig med at udnytte din tid og ressourcer bedst muligt, samtidig med at du altid er sikret den højeste kvalitet. Vores innovative, justerbare i-Tech scanhoved og Ribbon Drive-teknologi er eksempler på vores engagement i at minimere størrelsen og maksimere ydeevnen, så vores printere nemt integreres i eksisterende produktionslinjer.

Alle printere kan også kombineres med vores førende etiketløsninger, så vores kunder har mulighed for at levere en komplet produktkodningsløsning – fra produkt til palle.

Lasermærket værktøj

Mærkning med laserprint skaber sikkerhed og overblik

Med en laser fra Domino får man tyverimærkning af høj kvalitet. Mærkning af elektronik, værktøj og inventar med serienumre og logoprint kan minimere risikoen for indbrud og tyveri og skabe et bedre overblik over værktøj og andre udlånsmaterialer.

Læs mere om tyverimærkning

Eksempler på udbredte anvendelsesområder