Pap og karton

Kodning og mærkning på pap og karton

Vi leverer løsninger til kodning og mærkning på pap og karton. Vores løsninger imødekommer krav om tydelige koder til sporing. Om det er fra enkle datakoder til Grade A GS1-kompatible stregkoder, så har vi en løsning. Se hvilke produkter, vi leverer til kodning og mærkning på pap og karton eller læs eksemplerne og bliv inspireret.

Pap og karton

Produkter til kodning og mærkning på pap og karton

Pap og karton

Kodning og mærkning på pap og karton

Vi leverer løsninger til kodning og mærkning på pap og karton. Vores løsninger imødekommer krav om tydelige koder til sporing. Om det er fra enkle datakoder til Grade A GS1-kompatible stregkoder, så har vi en løsning. Se hvilke produkter, vi leverer til kodning og mærkning på pap og karton eller læs eksemplerne og bliv inspireret.

Produkter til kodning og mærkning på pap og karton

Ax-Serien
Gx-Serien
D-Serien
C-serien
Ax-Serien
Gx-Serien
D-Serien
C-serien

Eksempler på udbredte anvendelsesområder

Print på forside, bagside og i bunden af ​​kartoner

Mærkning af fødevarer i kartoner, som f.eks. juice, saft og mejeriprodukter, skal være synlig, let at læse og må ikke kunne slettes. Dette stiller store krav til både printere og eventuelle forbrugsstoffer. Vi tilbyder et stort udvalg af forskellige mærkningsteknologier – både diverse inkjet-printere og lasere – således at vi altid kan finde den løsning, der passer bedst til jeres behov.

Ax-seriens intuitive brugerflade sikrer en nem og fejlfri drift, når der mærkes kartoner på travle produktionslinjer. Printernes er udstyret med i-Pulse-printhoved og -blæk, der sikrer præcis blæktilførsel og eliminerer behovet for printhovedsrengøring, således at højkvalitetskoder som datomærkninger og sporbarhedskoder hurtigt printes.

Printerne er beskyttet mod sirupindtrængning og printer driftssikkert på både forside, bagside og i bunden af ​​laminatkartoner.

Kodning og mærkning på pap

Dominos innovative og stort set servicefri teknologier optimerer de samlede driftsomkostninger. Vi har mærkningsudstyr til print på pap og har mange års erfaring i alle brancher.

Ax350s intuitive QuickStep-brugerflade sikrer en nem og fejlfri drift, når der kodes på pap i travle produktionslinjer. Printernes i-Pulse-printhoved og -blæk sikrer præcis blæktilførsel, eliminerer printhovedrengøring og muliggør flere udskriftsstørrelser. Koder i høj opløsning og på flere linje gør at datomærkning og sporbarhedskoder hurtigt printes.

Dominos D-Serie-printere anvender hverken blæk eller opløsningsmidler og er derfor meget miljøvenlige. Samtidig har den maksimal beskyttelse mod sirup indtrængning og optimerer de samlede omkostninger, der er bedst egnet til at opfylde den nuværende lovgivning i drikkevarebranchen.

Dominos produkter lever op til alle gældende standarder. De sikrer højkvalitets kodning af lovpligtige datomærkninger og sporbarhedskoder på alle former for pap samtidig med at de opfylder kravene fra RoHS og WEEE (genbrug).

Kodning og mærkning på Tetra Pak

Tetra Pak revolutionerede mejerisektoren, og Domino er den foretrukne printer til Tetra Pak og mange andre kartonfabrikanter.

Med exceptionelle udskrivningshastigheder, overlegne vedhæftningskvaliteter for blæk og maksimal oppetid er det nemt at se, hvorfor Dominos udskrivningsløsninger vælges af virksomheder, der anvender Tetra Pak.

Dominos Ax550i Continuous Inkjet-printer er specielt udviklet til miljøer med behov for nedvaskning. Grundet det robuste kabinet i rustfrit stål AISI 316 og IP66-klassificeret elektronik, gør den ideel til mejeriområder. Den kan monteres til eksisterende produktionslinjer med et ekstra XS-printhoved, som optimerer systemet til højhastighedstryk.

Ax550i garanterer lave omkostninger og har et meget lavt blækforbrug, hvilket skåner miljøet. Ax-serien er nem at bruge og nem at flytte grundet dens lave vægt, hvilket gør det nemt at geninstallere, når der gennemføres ændringer i produktionen.

Kodning og mærkning på æggebakker

Æggebakker fremstilles af mange forskellige materialer og Dominos printere kan udskrive på dem alle!

Karton, papirmasse og plast bruges almindeligvis til æggebakker. Vi kan med en bred vifte af hurtigtørrende blæk levere en printløsning, der giver tydelige printdata på alle typer bakker.

En let læselig kode beroliger forbrugerne og signalerer samtidig, at producenten er seriøs og ansvarlig omkring kvalitetskontrol og sporbarhed. Vores G-serie af Thermal Inkjet-printere giver en ren, vedligeholdelsesfri og omkostningseffektiv løsning til udskrivning på æggebakker.

Vi kan desuden tilbyde printere til fremstilling af farveetiketter, der kan anvendes til branding af æggebakkerne eller f.eks. sæsonrelaterede kampagner. TrojanLabel-printerne leverer en omkostningseffektiv løsning.

Kodning og mærkning på Tray Sealers

Dominos innovative og stort set servicefri teknologier, optimerer de samlede driftsomkostninger.

Ax350s intuitive QuickStep-brugerflade sikrer en nem og fejlfri drift, når der kodes på tray sealers i travle produktionslinjer. Printernes i-Pulse-printhoved og -blæk sikrer præcis blæktilførsel, eliminerer printhovedrengøring og muliggør flere udskriftsstørrelser. Koder i høj opløsning og på flere linjer sikrer, at datomærkning og sporbarhedskoder hurtigt printes.

Dominos D-serie anvender hverken blæk eller opløsningsmidler og er derfor meget miljøvenlig. Samtidig har den maksimal beskyttelse mod sirupindtrægning og optimerer de samlede omkostninger.

Dominos produkter lever op til alle gældende standarder. De sikrer højkvalitets kodning af lovpligtige datomærkninger og sporbarhedskoder på alle former for Tray Sealers, samtidig med at de opfylder kravene fra RoHS og WEEE (genbrug).

Print på pakker i den farmaceutiske branche

Den farmaceutiske branche er underlagt strenge krav til kodning og mærkning, for at leve op til de globale krav om sporing igennem hele forsyningskæden. Vores sortiment af robuste og effektive printere til mærkning af emballage, kan derfor anvendes sammen med et stort udvalg af kodningsprogrammer – Fra enkle datakoder til Grade A GS1-kompatible stregkoder.

Ax-seriens intuitive brugerflade sikrer en nem og fejlfri drift, når der mærkes pakker på travle produktionslinjer. Printernes er udstyret med i-Pulse-printhoved og -blæk, der sikrer præcis blæktilførsel og eliminerer behovet for printhovedsrengøring, således at højkvalitetskoder som datomærkninger og sporbarhedskoder hurtigt printes.

Søger man mere permanent mærkning, kan Dominos D-serie, bestående af små, kraftfulde og alsidige lasere, anbefales. D-serien er baseret på Dominos i-Tech-teknologi og er udviklet til permanent mærkning, i høj hastighed og optimal kvalitet, på et stort udvalg af materialer – og vel og mærke uden, at man begrænses af et fast antal tekstlinjer.

Printerne leverer menneskeligt læsbare- og 2D-datamatrix-koder, således at det er nemt at opfylde gældende juridiske krav vedrørende sporing, men er også meget miljøvenlige. Der anvendes hverken blæk eller makeup, og genereres derfor heller intet affald. Den automatisk temperaturregulering gør desuden, at printerens energiforbrug minimeres.

Eksempler på udbredte anvendelsesområder