Anvendelsesområder

Vælg anvendelsesområde og bliv inspireret

Kodning & Mærkning

Mærkning af produkter, ofte refereret til som primær mærkning, sker hovedsagelig med det formål at påføre lovpligtige data som varedeklarationer,
udløbsdatoer, produktionsdatoer og sporingskoder. Disse koder kan enten mærkes direkte på produktet, på kontaktmaterialer eller på etiketter. Vi leverer professionelt udstyr til lovpligtig varedeklaration, datomærkninger og sporingskoder, der giver fleksible højkvalitets print i alle størrelser og optimerer produktiviteten.

Etikettering af fødevarer

Etikettering

Der stilles til stadighed større og større krav til den nødvendige palleetikettering. Men med vores omfattende og mangeårige erfaring og ekspertise inden for palleetikettering, er man sikret holdbare koder i høj kvalitet. Vi leverer også etiketteringsløsninger fra Intrex, der kan etikettere et utal af forskellige produkter.

Stregkoder på paller

Digitalt print

Vores udvalg af printere har i årevis revolutioneret det globale marked for digitalt print inden for en bred vifte af industrier. 

TrojanLabels og QuickLabels digitale farveetiket-printere gør det muligt at  producere farveetiketter in-house, så man slipper for outsourcing. Og med overprinteren, T3-OPX, kan man CMYK-printe direkte på absorberbare overflader.

Digitalt farveprint