Etikettering

Etiketteringsudstyr til flaskeetikettering, palleetikettering m.m.

Der stilles til stadighed større og større krav til den nødvendige palleetikettering. Men med vores omfattende og mangeårige erfaring og ekspertise inden for palleetikettering, er man sikret holdbare koder i høj kvalitet. Dominos Print & Apply-serie (M-serien), der printer på etiketter og efterfølgende påfører dem på paller eller Dominos storskriftprintere (C-serien), der printer direkte på paller, er førende i branchen, da de nemt integreres på produktionslinjer og holder produktionen oppe og omkostninger nede. 

Produkterne printer storskrift i høj opløsning på etiketter og har ikke brug for meget plads. De er derfor velegnede til mærkning med EAN varenumre, GTIN koder, Serial Shipping Container Code (SSCC), Application Identifiers (AI), virksomhedspræfiks og meget mere.

Etiketteringsløsninger fra Intrex er innovative, nemme at bruge og udfører meget præcis etikettering af mange forskellige produkter. Der laves endvidere specieldesignede løsninger eller non-stop etiketteringudstyr tilpasset enkelte behov.

Stregkoder på paller