Drikkevarer

Drikkevarer

Etiketter til flasker og dåser samt løsninger til kodning og mærkning til drikkevarebranchen

Mange af verdens største drikkevareproducenter er afhængige af den høje ydeevne på Dominos laser- og inkjetprintere til mærkning af flasker, kartonner og sleeves samt deres evne til at printe på alle typer af materialer. Om man vælger etiketter til flasker, dåser eller en anden metode til mærkning af drikkevarer, så kommer vores store erfaring med kodning og mærkning samt etiketprint på alle materialer i drikkevarebranchen vores kunder til gode, for det betyder, at vi altid sammen finder den helt rigtige løsning til dig.

Populære produkter til drikkevarer

Ax-Serien
F-Serien
Gx-Serien
D-Serien
Intrex
M-Serien

Eksempler til drikkevarer

Fiberlaser til aluminiumsdåser

Med en fiberlaser fra Domino optimerer I jeres produktion. De små og alsidige lasere er yderst velegnet til permanent mærkning på aluminiumsdåser med en hastighed på op mod 90.000 dåser i timen.

Vil I også optimere jeres produktion?

Læs mere her 

Mærk over 70.000 flasker i timen

Effektivitet er altafgørende ved print på flaskeetiketter. Derfor er vores produkter optimeret til at levere en overlegen kvalitet ved print på etiketter, selv ved linjehastigheder på over 70.000 flasker i timen.

Domino D320i og D620i er specielt konstrueret til høje produktionshastigheder. De leverer perfekt datomærkning og sporbarhedskoder på etiketter, placeret på flaskehalsen samt forsiden eller bagsiden af flasken. D-serien er, med et nyt mindre i-Tech-scanhoved, fuldt justerbart, hvilket gør det muligt at installere printerne på selv meget små områder. Det nye IP65-klassificerede design giver maksimal beskyttelse i barske miljøer, mens den fleksible opkobling og velkendte grænseflade gør det muligt at betjene printerne via enhver PC.

Machine Readable Codes og Optical Character Recognition

Dominos M-serie kan printe tekst, grafik og stregkoder på mange forskellige etiketstørrelser og er således velegnet til hurtig og pålidelig kodning af fustager.

Printerne leverer koder i høj opløsning og på flere linjer. De er optimeret til Machine Readable Codes (MRC) og Optical Character Recognition (OCR), hvilket hjælper med at reducere antallet af afvisninger. Selv i de vanskeligste miljøer leverer Domino printere pålidelig fustagekodning til drikkevareindustrien.

Hastighed og driftssikkerhed sparer tid, energi og penge

Vores serier af højkvalitetsprintere er hurtige, pålidelige, nemme at betjene og har en høj driftssikkerhed, der nemt klarer de store krav fra drikkevarebranchen.

Inkjet-printerne Ax550i og Ax350i løser drikkevarebranchens krav. Kodning og mærkning af glasflasker i overlegen kvalitets opnås via printernes i-Pulse-printhoved og -blæk. Behovet for vedligeholdelse minimeres med i-Tech-modulets Ink Management-system.

Blækkets enestående klæbeevne sikrer kodning, selv på vådt glas og holdbarheden er sikret under nedkøling og opbevaring i isvand.

Laseren D620i er desuden ideel til kodning direkte på glas indenfor high-end spiritus. Indkapslet i robuste og stabile kabinetter af rustfrit stål, er disse førsteklasses printere støvtætte og kan nemt klare massiv nedvaskning. Den unikke QuickStep-brugerflade sikrer en nem, fejlfri drift og SureStart-teknologien optimal driftssikkerhed ved korte kørsler eller hyppige skift.

Alt i alt er Dominos printere ideelle til drikkevarebranchen – hvor deres hastighed og driftssikkerhed sparer tid, energi og penge.

Print nemt på kapsler og propper af både plastik eller metal

Domino Ax-serie printer nemt på kapsler og propper af både plastik eller metal. Printerne er udstyret med Dominos i-Pulse-printhoved og -blæk, der sikrer præcis blæktilførsel, eliminerer behovet for rengøring af printhovedet og byder på nye blæktyper til selv de vanskeligste materialer.

Den høje opløsning og muligheden for at printe koder på flere linjer, gør at datomærkninger og sporbarhedskoder hurtigt printes. Den intelligente teknologi gør printerne nemme at integrere med både ERP-systemer og på produktionslinjer, da de understøtter førende industrielle kommunikationsprotokoller.

Print på forside, bagside og i bunden af ​​kartoner

Mærkning af fødevarer i kartoner, som f.eks. juice, saft og mejeriprodukter, skal være synlig, let at læse og må ikke kunne slettes. Dette stiller store krav til både printere og eventuelle forbrugsstoffer. Vi tilbyder et stort udvalg af forskellige mærkningsteknologier – både diverse inkjet-printere og lasere – således at vi altid kan finde den løsning, der passer bedst til jeres behov.

Ax-seriens intuitive brugerflade sikrer en nem og fejlfri drift, når der mærkes kartoner på travle produktionslinjer. Printernes er udstyret med i-Pulse-printhoved og -blæk, der sikrer præcis blæktilførsel og eliminerer behovet for printhovedsrengøring, således at højkvalitetskoder som datomærkninger og sporbarhedskoder hurtigt printes.

Printerne er beskyttet mod sirupindtrængning og printer driftssikkert på både forside, bagside og i bunden af ​​laminatkartoner.

Omkostningseffektiv og permanent mærkning

Lasermærkning på plastflasker til juice, vand osv. sker hurtigt om omkostningseffektivt med en laser fra Domino. I slipper for udgiften til forbrugsstoffer og får permanent mærkning på jeres drikkevareemballage.

Læs mere om fordelene ved at vælge en laser.

Kodning og mærkning på pap

Dominos innovative og stort set servicefri teknologier optimerer de samlede driftsomkostninger. Vi har mærkningsudstyr til print på pap og har mange års erfaring i alle brancher.

Ax350s intuitive QuickStep-brugerflade sikrer en nem og fejlfri drift, når der kodes på pap i travle produktionslinjer. Printernes i-Pulse-printhoved og -blæk sikrer præcis blæktilførsel, eliminerer printhovedrengøring og muliggør flere udskriftsstørrelser. Koder i høj opløsning og på flere linje gør at datomærkning og sporbarhedskoder hurtigt printes.

Dominos D-Serie-printere anvender hverken blæk eller opløsningsmidler og er derfor meget miljøvenlige. Samtidig har den maksimal beskyttelse mod sirup indtrængning og optimerer de samlede omkostninger, der er bedst egnet til at opfylde den nuværende lovgivning i drikkevarebranchen.

Dominos produkter lever op til alle gældende standarder. De sikrer højkvalitets kodning af lovpligtige datomærkninger og sporbarhedskoder på alle former for pap samtidig med at de opfylder kravene fra RoHS og WEEE (genbrug).

Kodning og mærkning på plastflasker

Produktionskoder og datomærkninger tilføjes nemt til plastflasker, med det store udvalg af blæktyper til Dominos Ax-serie af Continuous Inkjet-printere (CIJ). Man er således sikret tydelig kodning og mærkning på alle overflader – flade som buede.

Ax-serien er en prisbillig løsning, grundet et robust design med minimalt servicebehov og lavt forbrug af både blæk og makeup. Endelig er Ax-serien meget enkel at opsætte og anvende. Den kan placeres overalt på produktionslinjen, grundet det fleksible design.

Kodning og mærkning på sleeves

Sleeves er en special form for krympefilm/shrink-label folie, der – når der påføres varme – krymper, således at filmen overtrækker hele produktet. Det kan derfor være nødvendigt, at printe koder på filmen.

Domino Ax350s intuitive QuickStep-brugerflade sikrer en nem og fejlfri drift, når der kodes på sleeves i travle produktionslinjer. Printernes i-Pulse-printhoved og -blæk sikrer præcis blæktilførsel, eliminerer printhovedrengøring og muliggør flere udskriftsstørrelser. Muligheden for print af koder i høj opløsning og på flere linje gør, at datomærkning og sporbarhedskoder hurtigt printes.

Dominos D-serie lasere anvender hverken blæk eller opløsningsmidler og er derfor meget miljøvenlige. Samtidig har printerne maksimal beskyttelse mod sirupindtrængning, optimerer de samlede omkostninger og er særdeles velegnet til at opfylde den nuværende lovgivning i drikkevarebranchen.

Dominos produkter lever op til alle gældende standarder. De sikrer højkvalitetskodning af lovpligtige datomærkninger og sporbarhedskoder på alle former for sleeves samtidig med, at de opfylder kravene fra RoHS og WEEE (genbrug).

Kodning og mærkning på Tetra Pak

Tetra Pak revolutionerede mejerisektoren, og Domino er den foretrukne printer til Tetra Pak og mange andre kartonfabrikanter.

Med exceptionelle udskrivningshastigheder, overlegne vedhæftningskvaliteter for blæk og maksimal oppetid er det nemt at se, hvorfor Dominos udskrivningsløsninger vælges af virksomheder, der anvender Tetra Pak.

Dominos Ax550i Continuous Inkjet-printer er specielt udviklet til miljøer med behov for nedvaskning. Grundet det robuste kabinet i rustfrit stål AISI 316 og IP66-klassificeret elektronik, gør den ideel til mejeriområder. Den kan monteres til eksisterende produktionslinjer med et ekstra XS-printhoved, som optimerer systemet til højhastighedstryk.

Ax550i garanterer lave omkostninger og har et meget lavt blækforbrug, hvilket skåner miljøet. Ax-serien er nem at bruge og nem at flytte grundet dens lave vægt, hvilket gør det nemt at geninstallere, når der gennemføres ændringer i produktionen.

Skab kundeglæde og opmærksomhed med print på vinkasser

Hidtil har grafik på vinkasser været en kostbar og tidskrævende affære, men nu kan man hurtigt og enkelt printe, i præcis den mængde, man har behov for.

Leg med designet i kortere eller længerevarende kampagner eller glæd dine kunder med salgsfremmende grafik i fire farver på til højtider.

Trojan™ T3-OP muliggør højkvalitets farveprint i fire farver, direkte på alle materialer med blækmodtagelige overflader som for eksempel vinkasser. Man får totalt frihed til at tilpasse vinæsker og bestemmer selv mængden. Løsningen er fleksibel og ROI er større.

Print af farveetiketter

I kølvandet på Coca Colas prisvindende navnekampagne, ’Share a Coke’, er der opstået en stigende interesse for at anvende etiketdesignet i markedsføringskampagner, hvilket har skabt et behov for fremstilling af mindre etiketserier samt anvendelsen af variabelt tryk på etiketter.

Dette har indtil i dag krævet store digitale trykmaskiner og derfor været en kostbar og tidskrævende affære, men nu er det muligt selv at fremstille professionelle etiketter i præcis det oplag du har brug for.

TrojanLabels serie af farveprintere producerer hurtigt mindre serier af etiketter i flotte og iøjefaldende farver.

Print dine egne etiketter med en etiketprinter fra Domino Systems

Vores digitale desktop-printere er specialudviklede til at kunne producere etiketter i høj kvalitet. Det giver dig mulighed for selv at forestå produktionen af etiketter, hvilket medfører, at du kan nøjes med kun at printe efter behov og dermed også mindske din lagerbinding. Vi har en etiketprinter til dig – uanset hvor stor eller lille din produktion er.

Vi har en etiketprinter til ethvert formål 

Hos Domino Systems har vi allerede forhandlet printere til en bred vifte af forskellige brancher, og vi ved, at forskellige industrier opererer med forskellige retningslinjer og krav. Vi kan derfor garantere, at vi – uanset din branche og dit formål – kan finde en etiketprinter til dig i vores store udvalg. Du vil opleve mange fordele ved at erhverve dig din egen etiketprinter, eksempelvis:

  • Bedre kontrol over fejl og forsinkelser
  • Mulighed for at printe efter behov
  • Undgå besvær med at hyre ekstern partner
  • Nedsæt spild af etiketter
  • Mulighed for hurtigere at ændre og optimere etiketter

Hvis du skal printe etiketter til flasker, kan du læse mere om vores printere til dette formål her

Hos Domino Systems værdsætter vi god service 

Et af vores vigtigste fokusområder er kundetilfredshed. Vi garanterer derfor, at du vil opleve en høj kvalitet, når du printer etiketter fra vores kvalitetsprintere. Derfor leverer vi heller ikke standardløsninger, men skræddersyer i stedet løsninger, som passer perfekt til vores kunders behov. Vi indgår gerne i dialog med dig omkring dine behov, hvor vi også gerne besøger din virksomhed, så vi bedre kan rådgive dig om hvordan en løsning fra Domino Systems kan lette din hverdag.

Hvis du har brug for en printer til etiketter, kan vi tilbyde langt mere end teknologisk førende produkter. Vi har også mulighed for at tilbyde dig en lang række serviceydelser, såsom fleksible servicekontrakter og teknisk helpdesk.

Vi kan også tilbyde finansiering ved køb af vores løsninger, hvor du både har mulighed for at lease på traditionelle vilkår, ligesom du har mulighed for Pay per Code. Med Pay per Code betaler du en fast pris, hvor både forbrugsstofferne, reservedelene og serviceudgifterne er medregnet i prisen.
Derudover er vi ved Domino Systems også bevidste om vores sociale ansvar for et mere grønt og bæredygtigt miljø. Derfor kan du også kontakte vores serviceafdeling, hvis du har en udtjent printer, som du ønsker at skrotte.

Lad os finde din næste etiketprinter

Hvis du har spørgsmål omkring hvilken etiketprinter, der passer bedst til dig og dine behov, eller du allerede nu ved, at du gerne vil have et uforpligtende tilbud, kan du kontakte os på tlf. (+45) 70 20 64 36 Du har også mulighed for at henvende dig til os på mail kontakt@dominosystems.dk, eller via vores kontaktformular her, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et godt og uforpligtende tilbud.

Kodning på flade, buede og støbte overflader

Mærkning af metaldåser og bøtter kan f.eks. nemt klares med Dominos fiberlaser.

Dominos fiberlaser F720i er designet til at levere tydelige og holdbare koder på metaldåser og bøtter. Med en IP65-klassificering er den særligt velegnet til barske fabriksmiljøer og højhastigheds-produktionslinjer i blandt andet drikkevarebranchen.

Med korte og intense bølger, som skabes via funktionen ”3D power concentration”, opnås en enestående kodekvalitet, selv ved maksimal hastighed på 600 m/min og på de mest udfordrende overflader, som for eksempel en buet dåsebund.

Etiketter til flasker

I Domino Systems ved vi, hvor vigtigt det er, at man vælger det rette etiketmateriale. Hvis man skal producere etiketter til flasker, er det vigtigt at vælge et materiale, det er modstandsdygtigt overfor væske. Derudover er forhold som temperatur også en vigtig faktor at forholde sig til. Vi leverer labelprintere, der kan producere etiketter til flasker til drikkevarebranchen, og vi ved lige præcis, hvilken type etiketprinter og etiketmateriale, som I skal vælge.

Undgå at betale for etiketter, der ikke i praksis stemmer overens med jeres ønsker. Print selv jeres etiketter til flasker og slip for lagerbindinger og spild. Producér jeres egne etiketter til flasker, der er skræddersyet til specifikke kampagner, sæsoner eller arrangementer.

Vi leverer etiketprintere, der kan imødekomme alle behov. Vil I se, hvad vores etiketprintere kan præstere? Så bestil en gratis printprøve her eller kontakt os – vi er altid klar til at yde professionel vejledning til jer.

Se hvad andre har gjort

“Turn Key” etiketteringsløsning til bryggeriet, ÅBEN

Hvilke udfordringer havde ÅBEN og hvordan hjalp Domino Systems dem med at effektivisere og automatisere deres produktion?

Sulewski Brewery og Intrex

Sulewski Brewerys vej til effektiv flaskeetikettering med TTO print

Aqua dÓr og Domino Systems

Øget logistisk effektivitet hos Aqua d’Or med innovative printenheder.

Carlsberg Sverige

Dominos F720i-fiberlaser opfylder Carlsberg Sveriges behov for mærkning af dåser i høj hastighed.