Healthcare

Mærkning og etikettering af healthcare produkter

Vi leverer løsninger til kodning og mærkning på kosmetikkrukker, shampooflasker og små glasflasker med mere. Vi leverer blandt andet små fiberlasere og blækstråleprintere, der giver tydelige og præcise print men også etiketteringsudstyr til at påsætte etiketter. Nedenfor kan du læse eksemplerne og blive inspireret.

Populære produkter til healthcare

Eksempler til healthcare

Se hvad andre har gjort

Løsninger til healthcare- og kosmetikbranchen

Domino har udviklet en række kodningsprodukter, der er specielt konstrueret til at imødekomme de særlige udfordringer i healthcare- og kosmetikbranchen. Dominos produkter inden for teknologierne, Continuous-, Thermal-, PiezoDoD, Valve-Jet DOD-inkjet, laser samt Print and Apply-etikkering, kan producere ensartet kodning i høj kvalitet, der matcher produktets design.

Healthcarebranchen har behov for at mærke på en bred vifte af materialer, former og størrelser. Vi rådgiver gerne om, hvordan du bedst mærker med produktionskoder uden at gå på kompromis med dit brand.

Vores fleksible kodnings- og mærkningsløsninger til produkter hjælper jer desuden med at maksimere oppetiden, minimere vedligeholdelse og opfylde lovkrav.