Healthcare

Healthcare

Mærkning og etikettering af healthcare produkter

Vi leverer løsninger til kodning og mærkning på kosmetikkrukker, shampooflasker og små glasflasker med mere. Vi leverer blandt andet små fiberlasere og blækstråleprintere, der giver tydelige og præcise print men også etiketteringsudstyr til at påsætte etiketter. Nedenfor kan du læse eksemplerne og blive inspireret.
Healtcare

Populære produkter til healthcare

Ax-Serien
Gx-Serien
D-Serien
Intrex
M-Serien
QL-120X
T2-C
R-Serien
Ax-Serien
Gx-Serien
D-Serien
Intrex
M-Serien
QL-120X
T2-C
R-Serien

Eksempler til healthcare

Glas og krukker til kosmetik

Kodning og mærkning af glasflasker og krukker

Dominos laser D620i printer hurtigt produktionskoder direkte på glasflasker og -krukker samt låg af metal og hård plastik. Printeren er velegnet til skrøbelige produkter og giver mulighed for print af både logoer, symboler og fremmedsprogskarakterer.

Laserprintere er velegnet til de mest krævende produktionsmiljøer og deres drift er upåvirket af opløsningsmidler og overfladeaktive stoffer i parfume og kosmetik. Printerne er nemme at opsætte og betjene og kan lagre hyppigt anvendte koder, således at man hurtigt kan foretage skift i produktionen. Endelig er printerne lettet at integrere grundet fleksible printhoveder, så de har en minimal indvirken på produktionslinjen.

Laserteknologien kræver minimal vedligeholdelse på trods af den konstante oppetid. Da der ikke anvendes forbrugsstoffer er driftsomkostningerne overraskende lave.

Plast til kosmetik

Kodning og mærkning af plast

Dominos Ax-serie tilføjer nemt produktionskoder og datomærkninger på plastemballage, da der til printerne er udviklet et stort udvalg af blæktyper til forskellige materialer og overflader – flade som buede.

Ax-serien er en prisbillig løsning, som stadig leverer høj kvalitet og som har et lavt forbrug af opløsningsmiddel og et minimalt affaldsforbrug. Flere kodninger og layouter kan forudindstilles, hvilket gør det nemt at skifte hvis produktionsplanen ændres. Vores blæk er duftfri og tørrer hurtigt, så det er lettere at håndtere. Samtidigt er vores printere pålidelige og robuste og har minimal service forbundet med dem – så de er altid klar til kodning og mærkning, når man har brug for dem.

Ax-serien er enkel at opsætte og bruge og kan integreres på produktionslinjen grundet det lette design.

Poser

Kodning og mærkning på fleksibelt materiale

Mange produkter i poser og tuber, som f.eks. hårfarve og engangsservietter med alkohol, indeholder kemikalier, kan være udfordrende for blæk. Derfor er det vigtigt at vælge en printløsning, der leverer permanente koder – også i forbindelse med kemikalier. Dominos Termotransfer- og inkjet-printere, garanterer print i høj kvalitet hver gang. Printerne er designet til at arbejde i høj hastighed under de sværeste produktionsbetingelser og har flere affaldsreduktions- / blækoptimeringsfunktioner, der hjælper med at holde driftsomkostningerne på et minimum.

Mærkning på tuber

Mærkning på tuber til håndcremer eller hårfarveprodukter

Kodningen på produkter repræsenterer ens brand lige så meget som emballagen. Domino hjælper med at printe produktionskoder og sporbarhedsdata præcist og perfekt – uanset hvor du vil have dem – på enhver form og størrelse på beholderen. Vores Ax-serie af Continuous Inkjet printere giver mulighed for at lave mærkning direkte på tuber, dåser med mere. Vores blæk er hurtigtørrende og permanent og nedbrydes ikke over tid. Forbrugsomkostningerne er lave ved en Ax printer, hvilket gør vores printløsninger til et billigt, såvel som et højkvalitets valg

Domino tilbyder en række termiske overførsler, Continuous Inkjet- og laserprintløsninger, der hver især er designet til at være så omkostningseffektive og fleksible som muligt. Vores printere kan oprette tekst, grafik og 2D Data Matrix-koder af høj kvalitet – der muliggør nøjagtig produktmærkning selv ved udskrivning på vanskelige materialer ved hurtige produktionshastigheder. De har lav vedligeholdelse og lave omkostninger, som hjælper dig med at udnytte din tid og ressourcer bedst muligt, samtidig med at du altid er sikret den højeste kvalitet. Vores innovative, justerbare i-Tech scanhoved og Ribbon Drive-teknologi er eksempler på vores engagement i at minimere størrelsen og maksimere ydeevnen, så vores printere nemt integreres i eksisterende produktionslinjer.

Alle printere kan også kombineres med vores førende etiketløsninger, så vores kunder har mulighed for at levere en komplet produktkodningsløsning – fra produkt til palle.

Runde etiketter

Spar tid og penge ved at printe dine etiketter selv

Med en printer fra Domino Systems kan du selv printe lige netop den type etiket, som du skal bruge til dine produkter. Uanset om du anvender trekantede, ruderformede eller runde etiketter, så har vi en printer, der kan udføre arbejdet for dig. Vores digitale desktop-printere er udviklet til at kunne levere etiketter i høj og skarp kvalitet, så du ikke længere skal benyttes dig af eksterne leverandører. Når du selv printer dine etikker, kan du nøjes med at printe netop det antal, du skal bruge. Hvis du har brug for rådgivning i, hvilken printer der passer til dine behov, står vi klar til at give dig god og grundig vejledning.

Med en etiketprinter fra Domino Systems kan du selv printe runde etiketter

Uanset om du skal bruge ovale etiketter, firkantede etiketter eller etiketter i en helt anden form, så kan vores printere klare arbejdet. Vi sætter en ære i at kunne vejlede dig i at finde den rigtige printer og vores store erfaring gør, at vi hurtigt og sikkert finder frem til det rette. Vores printere er kendetegnet ved deres høje produktionshastighed, eminente kvalitet, robuste design og deres højopløselige farveprint.

Hvorfor vælge en etiketprinter fra Domino Systems?

Etikken er en del af dit produkt og derfor er det vigtigt, at dine etiketter står skarpt og er af god kvalitet. Det kan det dog være en udfordring at koordinere med eksterne leverandører i forhold til, hvornår og hvor mange etiketter du står og skal bruge. Printer du derimod selv dine etiketter, kan du printe, når du skal bruge dem, og lige netop det antal, du skal bruge. Derved slipper du for at betale for etiketter, du aldrig får brugt.

Hos Domino Systems forhandler vi en lang række af specialudviklede printere til etiketter. Uanset om du skal bruge etiketter til glas, kosmetikprodukter, fødevarer eller noget helt andet, så kan du hos os finde en printer, der lever op til dine behov. Nedenfor har vi listet nogle af de fordele, du får, når du printer dine etiketter selv:

 • Mulighed for nemmere og hurtigere at kunne ændre i dine etiketter
 • Minimering af spildte etiketter du ikke får brugt
 • Bedre kontrol over forsinkelser og fejl
 • Print efter behov

Hvis du har lyst til at lære mere om, hvad vores printere kan, og hvordan de kan gøre dit arbejde nemmere, så kan du læse mere her.

Få et gratis testprint af din etiket og mærk kvaliteten

Det er vigtigt at vide, hvad man får, før man går ud og investerer i et produkt, der har betydning for ens arbejde. Derfor kan du få printet en af dine etiketter gratis – som vi sender sammen med en omkostningsberegning.

Hvis du er interesseret i at læse mere om denne mulighed eller er klar til at udfylde formularen, kan du gøre det her. 

For os er det vigtigt at have en god dialog med dig om, hvad det er for en printer, du har behov for. En god dialog er en forudsætning for, at vi kan levere den rette printer til dig.

Vil du vide mere om vores produkter?

Hvis du har spørgsmål til nogle af vores printere, hvordan du får printet dine egne runde etiketter eller noget helt tredje, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi har stor viden om vores etiketprintere, og hvordan du får mest mulig ud af dem. Uanset hvilke spørgsmål du har, står vores medarbejdere klar til at vejlede dig.

Du kan finde vores kontaktinformationer her.

Etiketter - print dem selv

Print selv dine etiketter med en printer fra Domino Systems

Hos Domino Systems har vi printere, der er specialudviklet til at kunne producere etiketter i høj kvalitet. Vi har printere til ethvert formål, som alle er nemme at betjene, pålidelige og kan klare etiket-kravene uanset, hvilken branche din virksomhed er i. Du slipper dermed for at bestille etiketter eksternt og undgår samtidig spild. Med en printer fra Domino Systems bliver det muligt at lave print selv etiketter, der er præcis, som du ønsker det.

Lav og print dine egne etiketter 

Med en Domino Systems printer får du dit helt eget etikettrykkeri, hvor du kan printe lige efter dit behov. Du har mulighed for at printe både større og mindre serier af etiketter. Print selv etiketter med logo, hvor du selv kan styre volumen, og samtidig kan teste nye muligheder af. Således kan du printe test-etiketter ud, se resultatet og rette eventuelle fejl, før du sætter den store produktion i gang. Ligeledes slipper du både for besværet ved at hyre en ekstern etiketproducent og samtidig mindsker du spildforbruget af etiketter, da store produktioner oftest ikke bliver brugt op. Vores printere leverer i høj kvalitet, er driftssikre, og udfører arbejdet hurtigt, så du kan spare tid, energi og penge.

Printere til ethvert formål 

Domino Systems har udviklet printere til alle tænkelige brancher og materialer. Der er etiketter på mange typer af produkter som f.eks. drikke- og fødevarer, kosmetik og farmaceutiske produkter. Der er forskellige retningsregler og krav til alle disse brancher, og vores printere udskriver etiketter, der lever op til enhver branches krav og standarder. Vi har mange forskellige teknologier, som løser alle slags behov.

Vores udvalg kan du se her:

Udover de mange forskellige typer af printere, så har vi også printersoftware, tilbehør og reservedele til alle printerne. Du kan læse mere om vores store udvalg, og hvad de enkelte printere er ideelle til her. 

Vi har en stærk dansk serviceafdeling med kompetente serviceteknikere og fem udkørselspunkter – så vi dækker hele Danmark. Du vælger selv, hvilken servicepakke der passer bedst til jeres behov. Servicepakkerne kan du læse mere om her.

Etiketter print selv – kontakt os i dag og hør hvordan

Hos Domino Systems gør vi vores ypperste for at gøre dig tilfreds. Derfor skræddersyr vi altid en aftale så den passer til dine behov. Vi indgår gerne i en dialog med dig om dine behov og nuværende produktion, så vi sammen kan finde den bedste løsning for dig. Desuden står vi altid klar til at rådgive dig om etiketter og printere, hvis du skulle have nogle spørgsmål. Du kan kontakte os her for en uforpligtende dialog.

Etiket printer

Med din egen etiket printer fra Domino Systems, kan du nemt og driftssikkert printe dine egne etiketter

Hos Domino Systems har vi kvalitetsprintere til ethvert behov inden for etikettering. Uanset hvilken branche du befinder dig i, så har vi en printer, der passer til lige netop dit behov. Med en printer fra Domino Systems kan du designe og printe dine egne etiketter nemt og hurtigt, i forskellige størrelser, farver og kvantiteter.

Med en etikette printer fra Domino Systems kan du, som noget helt unikt, omkostningseffektivt printe i både større og mindre serier. Du vil altså opleve en masse nye muligheder og langt større frihed i forhold til etikettering af eksempelvis sæsonvarer, private label samt testdesigns. Derudover mindsker du spild pga. af mindre lagerbinding, da du ikke længere skal bestille et minimumsantal, for at det kan betale sig økonomisk.

 

Print etiketter med markedets bedste printere

Vil du gerne selv printe dine etiketter, og ønsker du samtidig at kvaliteten er professionel? Så er en printer fra Domino Systems løsningen. Med en professionel printer fra os får du kvalitetsetiketter, der lever op til dine behov. Du kan f.eks. printe i forskellige størrelser og farver, ligesom du kan printe med hvid, guld og sølv skrift. Derudover kan du printe etiketter, der fungerer godt til diverse brancher f.eks. inden for fødevarer, kosmetik, farma m.v., da det er muligt at printe vand- og oliebestandige etiketter. Uanset hvilken branche du er i, så har Domino Systems den rigtige printerløsning til din virksomhed.

Du kan se vores store udvalg af etiketprintere nederst på denne side.

 

Med QuickLabel får du høj kvalitet til alle produktioner

Med en QuickLabel-printer kan du selv designe og printe dine etiketter i lige nøjagtig det omfang, du har brug for. Du vil altså opleve at have total frihed, når det kommer til etiketter print selv, da du omkostningseffektivt kan printe i serier i alle størrelser. Se nedenstående oversigt over nogle af Domino Systems desktop printere fra QuickLabel:

 • QuickLabel QL-120 – denne printer har en høj printhastighed og leverer en fantastisk 1200 x 1200 dpi printkvalitet. Med en QL-120 kan du printe helt smalle etiketter helt ned til 1,27 cm på både almindelige og coated etiketter. Læs mere her.
 • QuickLabel QL-300 – med denne printer har du mulighed for at printe på enhver etiketfarve. Print f.eks. på sort etiket med hvid farve, som den eneste etiketprinter. Du kan altså med en QL-300 designe og printe helt unikke etiketter. Læs mere her.
 • QuickLabel QL-850 – en fleksibel printer, der nemt udskriver etiketter i mindre, overkommelige serier. QL-850 er god til både smalle og bredde etiketter. Læs mere her.

 

Du opnår mange fordele med QuickLabel

Udover de ovennævnte egenskaber ved de forskellige QuickLabel-printere, følger der endnu flere fordele med disse desktop-printere:

 • Serier i alle størrelser – print fra 1 til 20.000 stk.
 • Lille lagerbinding, så du undgår spild
 • Du kan lave flere etiketter i samme kørsel
 • Dato, lot og batch kan nemt tilføjes
 • Du kan bruge dit favoritprogram til at designe dine etiketter
 • Ingen leveringstid, når du selv printer dine etiketter
 • Etiketter i alle størrelser, kvaliteter og farver

 

Gratis printprøver og demonstration

Inden du køber en printer fra QuickLabel, giver Domino Systems dig mulighed for at se den høje kvalitet med dine egne øjne, hvis du bestiller en gratis printprøve. Du kan selv designe den etiket, du vil se en prøve på, så du hurtigt kan se, hvordan lige netop dine etiketter kommer til at se ud.

Bestil gratis printprøve

Vi kommer også gerne ud til din virksomhed og giver en demonstration på vores QuickLabel QL-300 eller QL-120 printer.

 

Vi finder den rigtige løsning til dig

Det er vigtigt for os hos Domino Systems, at alle vores printere er af den højeste kvalitet og altid leverer flotte resultater. De skal være nemme at betjene og passe ind i enhver produktionslinje og industri. Der er flere krav og retningslinjer inden for de forskellige brancher, og hos Domino Systems sørger vi for, at disse altid bliver opfyldt. Vi sørger sammen med dig for, at du får en skræddersyet løsning, der passer til lige netop dine behov.

Vores printere kan benyttes til utallige anvendelsesområder. Dem kan du læse mere om her.

Kontakt os for at høre mere om etiketprintere

Hvis du leder efter en etiketprinter, der kan opfylde alle dine etiketbehov, så kan Domino Systems hjælpe med at finde den helt rigtige til dig. Vi står altid klar til at rådgive og vejlede dig, så du får den løsning, der passer til dit behov.

Du finder vores kontaktoplysninger her.

Print on demand

Print labels in-house og få det antal, I har behov for

Ønsker I stor kontrol med print af for eksempel labels eller etiketter, kan I selv stå for det, fremfor at få en ekstern virksomhed til at printe for jer. Med in-house printere kan I altid få print on demand og samtidig spare ressourcer.

Domino Systems tilbyder en lang række forskellige printere og I kan få løst jeres etiket-behov uanset branche og produktionsstørrelse.

 

Professionelle print til jeres behov

Med printere fra Domino Systems kan I selv tage styringen over jeres print selv on demand – og stadig få et professionelt resultat i høj kvalitet. Med in-house print kan I sørge for kun at printe det antal af forskellige etiketter, labels m.m., som I har brug for på et givent tidspunkt.

Alle vores printere er lette at betjene og printer i høj kvalitet ved print label on demand. Vi har mange forskellige størrelser og typer af printere, så I kan finde den rette løsning til netop jeres behov, uanset branche, design, størrelse eller antal print I har brug for.

Der er mange fordele ved at investere i en labelprinter til jeres virksomhed, så I selv kan stå for print uanset om det er i lille skala eller om I har behov til en større produktion.

 

Spar ressourcer og spar besværet med print on demand

Når I selv står for styringen af jeres label prints og kan sørge for kun at printe det nødvendige antal, vil I kunne mindske ressourcespild. Hos mange trykkerier er virksomheder nødsaget til at bestille store mængder labels. Det betyder risiko for forældelse, for eksempel i forhold til udgåede produkter eller produktinformation, og at print må kasseres. Det slipper I for, når I selv kan printe lige det I har brug for, når I har brug for det. Derudover kan I frigøre lagerplads, som ellers skulle bruges til at opbevare store mængder labels.

Med jeres egen printer får I større kontrol og fleksibilitet i produktionen af jeres labels. Derudover kan I spare besværet ved leveringstid og kontakt til print firmaer. Test af logo, størrelser, designs m.m. går også hurtigt og ubesværet, så I effektivt kan tage de rette beslutninger.

 

Bestil et gratis prøveprint af jeres etiket – eller få en demonstration 

Inden I beslutter jer for en printer til in-house digitalt print, kan I afprøve kvalitet, design og hvordan etiketterne passer til jeres produkter. Vi tilbyder, at I kan få en gratis printprøve, som vi sender til jer, så I kan tage stilling med produktet i hånden.

Vi kommer også gerne ud til din virksomhed og giver en demonstration på vores forskellige printere, som I kan bruge til in-house label print.

Vær helt tryg – Domino Systems yder service

Med Domino Systems printere til erhvervsmæssig brug får I en løsning, der passer til lige præcis jeres behov og eventuelle produktionslinje. Udover blot at levere printere, vil vi også sørge for jeres tilfredshed med produktet under brug, og derfor kan vi skræddersy en serviceaftale til jeres specifikke behov. Hos os kan I for eksempel få teknisk helpdesk, prioriteret tilkald, overvågning via Domino Cloud, installation, kurser m.m.

Vi tilbyder forskellige servicepakker

Vil I vide mere om in-house print, og hvad vi kan tilbyde jer?

Hvis I gerne vil høre nærmere om in-house printere, print on demand, Domino Services eller andet, er vi klar til at hjælpe.

Find vores kontaktoplysninger her.

Labelprint

Med en professional labelprinter, kan I producere jeres egne labels i høj kvalitet

Hos Domino Systems finder I et stort udvalg af forskellige printere til labelprint, så I kan finde lige den løsning, der passer jer bedst. Vores printere benytter de nyeste teknologier og producerer labels i høj kvalitet.

Med en inhouse labelprinter-løsning får I kontrol over mængden af labels I producerer, og det er nemt at skifte mellem designs, sprogversioner, labelstørrelser og lignende – uanset om I skal printe store eller små serier.

 

Få kontrol over produktionen af labels i høj kvalitet 

Der er mange fordele ved, at I selv står for jeres labelproduktion i stedet for at outsource opgaven til et label trykkeri. I får fuld kontrol over jeres egen tryk af labels og er ikke bundet af for eksempel leveringstid og minimumskøb. Med en inhouse printer kan I lave labelprint just-in-time og nøjes med at producere netop det antal, I har brug for, når I skal bruge dem. Dermed mindskes også jeres lagerbinding og eventuelt spild, hvis produktinformationer eller design ændrer sig løbende.

Med en professionel labelprinter fra Domino Systems kan I omkostningseffektivt printe større eller mindre serier, producere labels i forskellige størrelser, former og på forskellige typer materialer m.m. Alle vores printere producerer labels i høj professionel kvalitet.

 

Printere til ethvert labelprint behov

Hos Domino Systems har vi et stort udvalg af forskellige typer printere, lige fra mindre desktop printere til større print press maskiner – og alt derimellem. Uanset hvad jeres behov for antal labels er, hvilken branche etiketterne skal bruges til eller om de skal på glas, plastik, folie eller papir/pap, kan I finde en effektiv løsning gennem os.

Her er et lille udvalg af vores printere:

Se hele vores udvalg af etiketprintere her. 

Bestil gratis printprøve og demonstration 

Vi ved, at vores printere altid producerer label print i høj kvalitet, og det vil vi gerne vise jer. Inden I beslutter jer for at investere i en labelprinter fra Domino Systems, har I derfor mulighed for at få en gratis printprøve. Vi printer en labelprøve af jeres ønskede design og sender til jer, så I selv kan mærke kvaliteten og se hvor flotte labels, I kan producere in-house med en printer fra os.

Vil I vide mere om, hvad I kan få ud af en labelprinter?

Hos Domino Systems er vi specialiserede inden for netop labelprintere og labelprint, så vi kan give jer kompetent vejledning, hvis I er på udkig efter en optimal labelprint-løsning. Kontakt os i dag og hør, hvad vi kan tilbyde jer.

Find vores kontaktoplysninger her.

Løsninger til healthcare- og kosmetikbranchen

Domino har udviklet en række kodningsprodukter, der er specielt konstrueret til at imødekomme de særlige udfordringer i healthcare- og kosmetikbranchen. Dominos produkter inden for teknologierne, Continuous-, Thermal-, PiezoDoD, Valve-Jet DOD-inkjet, laser samt Print and Apply-etikkering, kan producere ensartet kodning i høj kvalitet, der matcher produktets design.

Healthcarebranchen har behov for at mærke på en bred vifte af materialer, former og størrelser. Vi rådgiver gerne om, hvordan du bedst mærker med produktionskoder uden at gå på kompromis med dit brand.

Vores fleksible kodnings- og mærkningsløsninger til produkter hjælper jer desuden med at maksimere oppetiden, minimere vedligeholdelse og opfylde lovkrav.

Se hvad andre har gjort