Industri

Industri

Kodning & mærkning til industri - & byggevarebranchen

Producenter af industri- og byggevarer kræver kodningsudstyr af høj kvalitet for at kunne imødekomme internationale lovkrav om mærkning og kundernes forventning om pålidelig produktidentifikation. Vores udvalg af printere, konstrueret til brug i hårde industrielle omgivelser, sikrer, at alle produkter er mærket korrekt, og at printeren ikke sinker produktionen.

Populære produkter til industri

Ax-Serien
F-Serien
Gx-Serien
V-Serien
D-Serien
Intrex
M-Serien

Eksempler til industri

Kodning og mærkning af døre og vinduer

Døre og vinduer skal, lige som øvrige byggematerialer, CE-mærkes i henhold til byggevareforordningen.

Vores CE-mærkningsløsninger til døre og vinduer af både træ og plast, hjælper dagligt nationale og internationale producenter, med at overholde kravene om tydelig og læsbar mærkning, uanset om de mærker direkte på produktet eller på etiketter og emballage.

Dominos G-serie er velegnet til mærkning af døre og vinduer grundet den fremragende blækvedhæftning, super hurtige tørretider og mulighed for at printe et stort udvalg af koder, som alfanumerisk tekst, stregkoder og 2D-datamatrixkoder. Hvis en produktionslinje kræver højopløselige maskinlæsbare koder, er G320i Dominos mest avancerede Thermiske Inkjet-løsning.

Med en Dominoløsning er man sikker på, at teksten kan læses og er holdbar. Uanset hvilken type mærkning der skal bruges og på hvilken overflade, har vi den rigtige løsning.

Mærkning af Big Backs

Alle byggevarer skal CE-mærkes i henhold til byggevareforordningen, men nogle er nemmere at mærke en andre. Gips og cement pakkes oftest i meget støvede miljøer, hvilket stiller store krav til mærkningsudstyret.

Dominos Ax-printer er robust og fleksibel og klarer, grundet et kabinet i rustfrit stål AISI 316 og det IP66-klassificerede elektronik, både vand og støv i store mængder. Den innovative printer leverer hurtigt højkvalitetsprint med flere tekstlinjer og er velegnet til print af maskinlæsbare koder. Optical Character Recognition (OCR)-systemet reducerer risikoen for fejlkoder.

Big Backs mærkes let med Dominos Storskriftprintere eller vores udvalg af Print & Apply-udstyr.

Gipsvægge og betonelementer

Gipsvægge og betonelementer skal CE-mærkes i overensstemmelse med EUs bestemmelser om byggevarer. En tydelig og sikker mærkning fra Domino sikrer, at man overholder gældende lovgivning og altid kan spore produkterne.

Vi ved hvor vigtigt mærkning er for producenter af gipsvægge og betonelementer. Den rigtige mærkning får producenten til at fremstå professionel og gør det muligt, nemt og hurtigt, at spore eventuelle fejl og tilbagekaldelser.

Med vores mærkningsløsninger sikres der, at CE-mærkningen er tydelig og holdbar, så kedelige overraskelser undgås.  Dominos Macrojet, der er baseret på Valve Jet- teknologien, er kendt for stor driftssikkerhed og er det ideelle valg til mærkning i høj kvalitet, på en lang række porøse og ikke-porøse underlag, såsom gips, beton, træ og metal.

Kodning og mærkning på rør, kabler og ledninger

Alle byggevarer, herunder rør, kabler og ledninger, skal CE-mærkes som tegn på, at de opfylder den europæiske lovgivning og herudover kan der være krav om ledningsidentifikation.

Dominos non-contact Continuous Ink Jet- og laser-printere er velegnet til kodning i høj kvalitet og hastighed på mange forskellige overfladematerialer inden for kabel og tråd.

Dominos Ax-serie printer lynhurtigt variable data og længdeangivelser på kabel, rør og ledninger – og et stort udvalg af forskellige blæktyper, sikrer en fremragende vedhæftningsevne og knivskarp kontrast på farvede materialer. De fleksible printformater tillader forskellige printhøjder i den samme kode.

Robuste printere til mærkning på ru overflader såsom træ

Alle træprodukter, der indbygges permanent i bygninger eller anlægsprojekter, skal være CE-mærket.

Dominos Macrojet er baseret på teknologien Valve Jet, der er kendt for stor driftssikkerhed. Macrojet er det ideelle valg, hvis der er brug for mærkning i høj kvalitet, på en lang række porøse og ikke-porøse underlag, såsom PVC, kasser og bakker, træ, metal og afdækning.

Dominos Drop on Demand-printer; C6000+, leverer præcis og tydelig højkvalitets grafik, tekst og stregkoder i op til 70 mm højde og er derfor velegnet til storskriftprint på f.eks. træ.

Uanset hvilken printer man vælger, garanterer vi tydelige og holdbare koder.

Mærkning på SunLase

Mærkning med laser på SunLase-coating er en flot løsning til kodning og mærkning af kasser.

Teknologien giver mulighed for at mærke med højkvalitetsbilleder og variable data direkte på kasser. Kassen coates med SunLase®-patches fra Sun Chemical og koden fremkaldes herefter med en Domino-laser.

Storskrift på kasser

Mærk direkte på kasser med Dominos C-serie, til storskrift, der er baseret på Piezo Drop on Demand-teknologien. C-serien gør det muligt at printe højkvalitets grafik, tekst og stregkoder i op til 17,5 mm højde – direkte på kassen.

Drop on Demand-teknologien leverer præcise og tydelige koder på et udvalg af porøse overflader såsom papkasser, bakker og poser. Printeren er nem at integrere på alle produktionslinjer på grund af det løse printhoved, den centrale blækforsyning, der kan forsyne op til fire printhoveder og da printeren alene bruger 33W og ikke har behov for lufttilførsel.

Alternativ kan man anvende Dominos D-serie til mærkning med laser. Produkterne er velegnede til permanent mærkning, i høj hastighed og optimal kvalitet, på et stort udvalg af materialer – og vel og mærke uden at man begrænses af et fast antal tekstlinjer.

De har en høj driftssikkerhed, pga. gennemtestet teknologi og få bevægelige dele, og kræver derfor minimal vedligeholdelse. Printerne kan betjenes via det indbyggede display eller fra enhver PC.

Printer og påfører automatisk etiketter på produkter

Vores udvalg af Print and Apply-etiketteringsmaskiner (PALM) printer og påfører automatisk etiketter på produkter, efterhånden som de passerer forbi på en produktionslinje eller på et lager.

​Dominos M-Serie er velegnet til påføring af etiketter på både primære-, sekundære- og tertiære produkter og understøtter print i høj opløsning, der sikrer overholdelse af alle krav i forsyningskæden.

Produkterne integreres problemfrit med mange forskellige typer af produktionslinjer.

Kodning og mærkning på trækasser

Vores højkvalitets sortiment af printere til mærkning af kasser og kollier er robuste og effektive.

Dominos Macrojet, der er baseret på teknologien Valve Jet, er kendt for stor driftssikkerhed. Macrojet er det ideelle valg, hvis der er brug for mærkning i høj kvalitet, på en lang række porøse og ikke-porøse underlag, såsom PVC, kasser og bakker, træ, metal og afdækning.

Printerne kan anvendes sammen med et stort udvalg af kodningsprogrammer. Fra enkle datakoder til Grade A GS1-kompatible stregkoder, har vi den rigtige løsning.

Etiketter til paller klares nemt

Vores omfattende erfaring og ekspertise inden for palleetikettering sikrer, at du får høj kvalitet samtidig med en hurtig kodning, der er holdbar, læselig og nem at anvende. Med en nem integration i produktionslinjen vil vores brancheførende M-serie holde produktionen oppe og omkostninger nede.

Vores løsninger er velegnede til mærkning med EAN varenumre, GTIN koder, Serial Shipping Container Code (SSCC), Application Identifiers (AI), virksomhedspræfiks og meget mere.

Robuste løsninger til hårde miljøer

Dominos Ax-serie af Continuous Inkjet-printere er eksempelvis velegnet til brug i meget støvede omgivelser samt til specialkodning og mærkningsprogrammer, der kræver en højkontrastkode på overflader som eksempelvis kabler og ledninger. Printerne gør identifikationen nemmere for alle, så der ikke begås fejl i aflæsningen.

Se hvad andre har gjort

No data was found