Kommercielt print

Kommercielt print

Kodning og mærkning til kommercielt print

Vi leverer kodning- og mærkningsløsninger til kommercielt print. Vores løsninger kan printe OCR-skrift, grafik og portomærker med mere. Det er vigtigt, når ordrer skal pakkes og klargøres til forsendelse, at print og etikettering fungerer uproblematisk og ikke forsinker processen og dette hjælper vores løsninger med. Læs nedenfor og bliv inspireret.

Populære produkter til kommercielt print

Ax-Serien
Gx-Serien
K-Serien
T3-OPX
T2-C

Eksempler til kommercielt print

Adressering og variable data på kuverter, løsblade og magasiner

Virksomheder specialiseret i grafisk efterbehandling har brug for at kunne printe letlæselige tekster på mange forskellige materialer såsom papir, lak- og plastoverflader i store oplag.

Dominos pålidelige inkjet-printere adresserer hurtigt kuverter, løsblade og magasiner og kan printe flere forskellige steder på samme emne i med en opløsning op til 600 dpi – herunder portomærker, stregkoder, OCR-skrift, betalings-id til FI- og GIRO kort mv.

Hvad skal der printes på kuverten i denne uge?

Leg med designet i kortere eller længerevarende kampagner og sæt ekstra fokus på produkter og virksomhed, eller glæd dine kunder med hyggeligt grafik i fire farver på til f.eks. jul og påske.

Trojan™ T3-OP muliggør højkvalitets farveprint i fire farver, direkte på alle materialer med blækmodtagelige overflader som for eksempel postkort, blisterkuverter og foldede kasser klar til forsendelse.

Man kan nemt tilpasse udsendelser og dermed styrke sit brand. Design selv flotte og bevægelige kuverter og kasser, som kunderne værdsætter.

Trojan™ T3-OP leverer super flotte resultater på kuverter, kasser mm. i høj opløsning – og det er nemt!

Print af variable data på konkurrencemateriale og kampagner

Domino er førende inden for løsninger til in-line print af variable data, såsom koder og grafik, i forbindelse med udformning af konkurrencemateriale eller loyalitetskampagner.

Dominos Ax-printere printer let alfanumeriske koder og grafik, også på indersiden af emballage, med fødevaregodkendt blæk og kan monteres sammen med et udvalg af andre produktionsmaskiner.

Dominos Bitjet+ er specialdesignet til print af grafik og 2D-koder, herunder QR-koder, ved den højeste produktionshastighed og kan monteres sammen med folde-, bukke- og limmaskiner samt trykpressere mv.

Domino K600i er velegnet til højkvalitets print og leverer et udvalg grafik, 2D-koder og tekst, både in-line og off-line.

Inkjet-controlleren Domino Editor GT gør det desuden muligt at printe spildata, verificere print, tilføje sikkerhedskoder, oprette afstemningsrapporter og kan leveres med et vision-system som ekstraudstyr.

Design og print professionelle kvalitetslabels med en labelprinter fra Domino Systems

Hos Domino Systems har vi labelprintere, der passer perfekt til alle labelprint behov – hvad end I stiller krav til størrelse, farve eller kvantitet. Vi har printere til alle formål og brancher, og uanset om I har behov for at printe labels til en stor eller en lille produktion, så har vi en labelprinter til netop jeres behov. Vi forhandler nemlig både printere i desktop-størrelse og store avancerede label press’. Alle vores printere har den nyeste teknologi og er af højeste kvalitet. De er lette at betjene og kan tilpasses enhver produktionslinje.

 

Fleksibilitet møder funktionalitet med en printer fra TrojanLabel

Hos Domino Systems kan du få labelprintere fra TrojanLabel, der er et af de førende mærker, når det kommer til professionel og omkostningseffektiv labelprint. Vi har flere forskellige modeller, og du kan se nogle af dem her:

 

  • TrojanLabel T2-C – passer til enhver produktion og har en imponerende udskrivningshastighed på 18 mm/min, så I kan generere store kørsler på kort tid.
  • TrojanLabel T2-L – verdens første økonomisk overkommelige label press. Den er konkurrencedygtig og giver øget fleksibilitet. Med T2-L kan du nemmere og meget effektivt printe på både labels og fleksibelt pakkemateriale – også i mindre serier.

Vi tilbyder skræddersyede løsninger

Labelprint bruges i mange forskellige brancher, og der stilles ofte forskellige og til tider høje krav fx inden for fødevarer og pharma. Hos Domino Systems har vi labelprintere til alle formål, der kan tilpasses enhver industri, så de opfylder de krav og retningslinjer, der er i de forskellige industrier.

Vi tilbyder altid skræddersyede løsninger, og der mange gode grunde til at købe professionelle labelprintere fra os. Vi har bl.a. printere der er designet til at kunne fungere i krævende produktionsmiljøer, hvor der kan forekomme store mængder støv eller fugt. Vi har også printere, der er ideelle til store produktioner, idet de kan printe 24/7. Vigtigst af alt, så har vores printere den nyeste teknologi og leverer labels af den højeste og skarpeste kvalitet – år efter år.

Se og mærk kvaliteten

Hos Domino Systems tilbyder vi label printers, der kan tilpasses lige præcis jeres krav, uanset størrelse, farve, kvalitet eller kvantitet.

Hvis I er interesserede i en labelprinter fra Domino Systems og gerne vil opleve kvaliteten, så har I mulighed for at bestille en gratis printprøve, der sendes omkostningsfrit til jer. I skal blot udfylde formularen, og vi vil herefter sende din printprøve hurtigst muligt. I kan finde formularen til en gratis printprøve her. 

Vil I i stedet gerne have en demonstration af en af vores printere, så tilbyder Domino Systems også dette. Kontakt os og hør mere.

Vil I vide mere om Domino Systems produkter?

Har I spørgsmål til nogle af vores printere, eller ønsker I rådgivning og vejledning? Vores kompetente medarbejdere har stor viden inden for labelprinter, og vi står altid klar til at rådgive jer om, hvordan I får mest muligt potentiale ud af jeres labelprinter.

I kan finde vores kontaktoplysninger her.

Med en professionel labelprinter fra Domino Systems får I en professionel labelprinter af højeste kvalitet

Hos Domino Systems har vi printere til ethvert formål, hvor alle naturligvis er af den absolut bedste kvalitet. Vores printere har i mange år været med til at revolutionere markedet for digital print, ikke mindst fordi at I med en printer fra Domino Systems kan være sikre på at få et robust design, høj hastighed, topkvalitet og højopløselig farveprint, ud over det sædvanlige. Med en printer fra Domino Systems får I et professionelt produkt, der omkostningseffektivt kan printe labels til små såvel som store produktioner i den allerhøjeste kvalitet på markedet.

 

Den nyeste teknologiske udvikling inden for print og labels

I kan nu effektivt producere mindre og større serier med en professionel labelprinter fra Domino Systems. Vi forhandler både mindre desktop labelprintere og store avancerede label press’, så vi har uden tvivl noget til ethvert behov. Er I f.eks. på udkig efter en labelprinter til lidt større serier, så kan vi anbefale en printer fra TrojanLabel. Vi forhandler modellerne T2, T2-C samt T2-L. Her kommer der en oversigt over nogle af de fordele, der er ved at printe professionelle etiketter med en TrojanLabel:

  • Omkostningseffektiv print af både større og mindre serier
  • Print på forskellige materialer, herunder bl.a. fleksibelt pakkemateriale
  • Bliv mere effektive og konkurrencedygtige på især mindre serier og åben dermed op for nye markeder

Uanset, om I skal lave labelprint til større eller mindre virksomheder og produktioner, så er en service printer fra Domino Systems den mest optimale løsning.

Vi giver gerne en demonstration på en TrojanLabel T2-L enten online eller ude hos os. Kontakt os via formularen her.

 

TrojanLabel – funktionalitet og brugervenlighed

TrojanLabel er et markedsledende mærke inden for teknologisk printudstyr, og hos Domino Systems er vi stolte over at kunne levere flere modeller af deres professionelle printere.

Du kan læse mere om vores labelprintere fra TrojanLabel her.

En altid driftssikker printer til labelprint for alle industrier

De forskellige brancher og industrier er underlagt forskellige krav og retningslinjer, når det handler om etikettering. Uanset hvilken industri I er i, kan vi garantere, at vi har en printer i vores store udvalg der passer perfekt til jeres behov. Vores printere bruges f.eks. i brancher inden for fødevarer, drikkevarer, medicinske- og farmaceutiske produkter samt husholdningsartikler.

Med en printer fra Domino Systems kan I producere labels i forskellige størrelser, farver, former og til mange typer af overflade, f.eks.:

  • Etiketter til glas og lignede materiale
  • Ovale og runde etiketter
  • Etiketter til flasker og lignende
  • Etiketter til paller mm.

Vil I læse mere om, hvilke brancher vores printere kan benyttes til, kan I gøre det her. 

Er I interesserede i at se et eksempel på, hvordan jeres labels kommer til at se ud, så kan I altid få tilsendt en gratis printprøve. Udfyld denne formular og få en printprøve gratis.

Den bedste rådgivning og service

Det er vigtigt for os hos Domino Systems at have tilfredse kunder. Derfor går vi højt op i altid at give en god service samt skræddersyede løsninger. Vi rådgiver gerne omkring, hvilken en af vores labelprintere der bedst dækker netop jeres behov. Dette gør vi bl.a. ved at tilbyde at komme forbi og besøge jeres virksomhed, så vi bedst muligt kan vurdere, hvilken professionel labelprinter der passer til jeres produktion.

Ud over personlig rådgivning ved køb af en printer hos os, tilbyder vi også en lang række forskellige ydelser, såsom teknisk helpdesk, finansiering, teknisk rådgivning og meget mere.

 

Lad Domino Systems hjælpe jer med jeres næste professionelle labelprinter

Har I nogle spørgsmål angående professionelle labelprintere eller andet, så kan I kontakte os allerede i dag. Vi står altid klar til en uforpligtende snak og professionel vejledning til jeres næste printer.

Print af grafik, portomærker, stregkoder, OCR-skrift mv.

Vores sortiment af s/h-printere mærker med portomærker, stregkoder, OCR-skrift, betalings-id til FI- og GIRO kort med videre. Vores udvalg af farveprintere printer hurtigt logoer og andet grafik på kuverter, kasser og meget andet.

Uanset om der skal distribueres til 50 eller 50.000 adresser, har vi en løsning, der giver ro i maven, så du ikke skal bekymre dig om læsbarhed og kvalitet, og om I når det inden for den fastsatte deadline.

Se hvad andre har gjort

Labelcraft

Labelcraft er et stort engelsk etikettrykkeri i Salisbury, der beskæftiger sig med etiketproduktioner i store serier til blandt andet fødevareindustrien.

Ashford Colour Press

Derfor skiftede Ashford Colour Press til Dominos K630i Ashford Colour Press har i mere end 30 år leveret bøger, magasiner, tidsskrifter, brochurer og alle bundne publikationer i