Off. institutioner

Off. institutioner

Kodning og mærkning til off. institutioner

Vi leverer løsninger til kodning og mærkning til kommuner, skoler, plejehjem med mere. Vi leverer blandt andet løsninger til mærkning af værktøj, elektronik eller inventar for at forhindre tyveri. Lasermærkede ejendele nedsætter risikoen for tyveri, da et serienummer eller logo vidner om, hvor ejendelen hører til og derfor besværliggør videresalg. Vi leverer også etiketprintere, som kan være en god løsning, hvis man eksempelvis ønsker at holde styr på udlejet udstyr. Nedenfor kan du se, hvilke produkter der ofte bliver leveret til offentlige institutioner.

Populære produkter til offentlige institutioner

F-Serien
D-Serien
QL-120X
QL-300

Eksempler til offentlige institutioner

Print på plastkort

Vores digitale printere, printer på plast-, papir- og laminerede kort i en størrelse op på til B2 (500 × 707 mm).

Brug f.eks. de omkostningseffektive Domino Ax-printere til at skrive alfanumeriske cifre. Til stregkoder og 2D-koder anbefales Domino Bitjet+, der kan leveres med adskillige solvent-baserede blækvarianter med stor holdbarhed. Eller Dominos K600i-printer, der kan leveres med vandopløseligt blæk med høj kontrast eller UV-bestandigt blæk.

Alle løsninger kan nemt integreres med eksisterende print- og efterbehandlingsløsninger.

Unikke printprodukter, der kan tilpasses og spores

Mange store organisationer verden over er afhængige af, at kunne kode og mærke unikke billetter til events, parkering og offentlig transport samt diverse blanketter, så de kan tilpasse og spore deres produkter.

Dominos omkostningseffektive Ax-serie printer alfanumeriske sekvenser med høj hastighed. Til stregkoder og 2D-koder anbefaler vi Domino Bitjet+, der kan leveres med adskillige solvent-baserede blækvarianter eller Dominos K600i-printer, der kan leveres med vandopløseligt blæk med høj kontrast eller UV-bestandigt blæk.

Dominos controller Editor GT formaterer leverede datafiler og opretter alfanumeriske sekvenser, fra simple sekventielle serier til tilføjelse af ekstra kontrolcifre.  Alternativt kan Dominos Editor RIP konvertere og printe flersidede pdf-filer og IPDS dataserier, hvis der er behov for et mere komplekst layout.  Det integrerede vision system, der sikrer fuld verifikation, gør Dominos løsninger til nogle af markedets sikreste.

Alle løsninger kan nemt integreres med eksisterende print- og efterbehandlingsløsninger.

Hvad er etiketprint for jer og vil I have sammensat den bedste løsning?

Etiketprint har gennemgået en stor udvikling fra at være en enkel papiretiket til at omfatte farverige og informationsbaserede etiketter. Uanset jeres behov, kan Domino Systems varetage jeres opgaver i forbindelse med etiketprint.

Vi sammensætter en løsning til jeres behov

Hos Domino Systems sætter vi en ære i at kunne tilbyde professionelle løsninger til alle brancher og behov. Vi har produkter til alle behov og opgaver inden for kodning, mærkning samt digitalt print og etikettering. Vores store erfaring gør, at vi kan tilbyde vores kunder skræddersyede løsninger, som er tilpasset hver enkelt kundes specifikke behov.

Vi har et stort udvalg af printere, som kendetegnes ved deres høje produktionshastighed, kvalitet, robuste design samt deres ekstraordinære højopløselige farveprint. Vores overlegne effektivitet og kvalitet ved print på etiketter gør, at det er os, I skal vælge i forbindelse med jeres næste etiketprinter.

Stort udvalg af printere til etikettering

Domino Systems ligger vægt på at kunne tilbyde vores kunder en skræddersyet løsning, som opfylder netop deres behov. Derfor har vi også et stort udvalg af etiketprintere, uanset om I har brug for print af farveetiketter, s/h-etiketter, fremstilling af mindre eller større etiketserier, og variabelt tryk på etiketter med mere.

Med vores printere som en in-house løsning, slipper I for outsourcing og de omkostninger og det besvær, der er forbundet herved. Samtidig opnår I en stor fleksibilitet og driftssikker etiketproduktion.

Installation og træning er en vigtig del af vores service

Hos Domino Systems sørger vi for, at hele processen i forbindelse med jeres printer forløber professionelt og problemfrit. Når jeres behov for en printer opstår, sørger vi for optimal rådgivning og hjælp, så I får netop den printer, som opfylder jeres behov bedst. Herefter sørger vores kompetente teknikere for, at printeren bliver installeret korrekt, og at printeren er kalibreret og tilpasset den pågældende produktlinje.

En vigtig del af vores serviceydelser består også i at træne vores jer, så I opnår den mest optimale udskriftkvalitet, produktivitet og driftssikkerhed i forbindelse med vores produkter. Vi ønsker at sikre, at jeres kodning, mærkning samt digitale print foregår nemt og problemfrit, og vi går derfor ikke før, at jeres operatører er 100 % trygge i at betjene printeren selv.

Efter træningen står vi naturligvis altid til rådighed på vores supportlinje på tlf.: (+45) 70 20 64 35

Via vores services har vi kunden i fokus

Udover vores professionelle service i forbindelse med rådgivning, køb og installation af printere samt træning af jeres operatører, tilbyder vi også vores kunder adskillige andre serviceydelser:

Tyverimærkning til off. institutioner

Lasermærket værktøj

Sikkerhed og overblik med laser

Mærkning af elektronik og inventar kan være med til at minimere risikoen for tyveri. Når serienumre og logo er lasergraveret i genstanden, er det nemlig mindre attraktivt at stjæle, da det besværliggør et eventuelt videresalg.

Læs om tyverimærkning

Løsninger til off. Institutioner

Med innovative og smarte løsninger fra Domino Systems kan I nemt tilpasse og spore eksempelvis billetter til events eller blanketter. Vi har kodning- og mærkningsløsningen til off. Institutioner, hvad end behovet skulle være – fra mere simple til avancerede opgaver. Alle løsninger er nemme at integrere med jeres eksisterende løsninger.

Kontakt os i dag, hvis vi skal hjælpe jer

Se hvad andre har gjort

No data was found