Pharma

Pharma

Mærkning og etikettering i medicinalbranchen

Internationale regler om sporbarhed, GMP og bekæmpelse af forfalskede lægemidler kræver kodningssystemer, der er pålidelige, præcise og i stand til at udskrive på en bred vifte af materialer uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har igennem mange år leveret løsninger til kodning og mærkning, og vi har stor erfaring på dette område.

Populære produkter til pharma

F-Serien
Gx-Serien
V-Serien
D-Serien
Intrex
M-Serien
T2-L

Eksempler til Pharmebranchen

Kodning og mærkning på blisterpakker

Mærkning på blisterpakker

Vigtigheden af, at kode og mærke blisterpakker korrekt og i høj kvalitet, kan ikke udtrykkes nok.

Typisk skal kodningen og mærkningen foretages umiddelbart efter at produktet er blevet pakket. Vores løsninger klarer netop dette til perfektion og leverer også altid tydeligt print af logoer, symboler, QR-koder osv. Hvad enten der vælges en inkjet-, thermotransfer-, laser- eller thermo-inkjet løsning sørger vi for, at integrationen i produktionslinjen foregår nemt.

Dominos produkter lever op til alle gældende standarder. De sikrer højkvalitets kodning af lovpligtige datomærkninger og sporbarhedskoder på alle former for blisterpakker, samtidig med at de opfylder kravene fra RoHS og WEEE (genbrug). Printerne er designet til at arbejde i høj hastighed, under de sværeste produktionsbetingelser og har flere affaldsreduktions- / blækoptimeringsfunktioner, der hjælper med at holde driftsomkostningerne på et minimum.

Mærkning på plastemballage

Domino Systems har et bredt udvalg af produkter, der lever op til alle de høje krav, der er til mærkning af plast i medicinalbranchen.

Med en printerløsning fra Domino, får I robuste og pålidelige løsninger, der leverer kvalitetsprint.

Print på pakker i den farmaceutiske branche

Den farmaceutiske branche er underlagt strenge krav til kodning og mærkning, for at leve op til de globale krav om sporing igennem hele forsyningskæden. Vores sortiment af robuste og effektive printere til mærkning af emballage, kan derfor anvendes sammen med et stort udvalg af kodningsprogrammer – Fra enkle datakoder til Grade A GS1-kompatible stregkoder.

Ax-seriens intuitive brugerflade sikrer en nem og fejlfri drift, når der mærkes pakker på travle produktionslinjer. Printernes er udstyret med i-Pulse-printhoved og -blæk, der sikrer præcis blæktilførsel og eliminerer behovet for printhovedsrengøring, således at højkvalitetskoder som datomærkninger og sporbarhedskoder hurtigt printes.

Søger man mere permanent mærkning, kan Dominos D-serie, bestående af små, kraftfulde og alsidige lasere, anbefales. D-serien er baseret på Dominos i-Tech-teknologi og er udviklet til permanent mærkning, i høj hastighed og optimal kvalitet, på et stort udvalg af materialer – og vel og mærke uden, at man begrænses af et fast antal tekstlinjer.

Printerne leverer menneskeligt læsbare- og 2D-datamatrix-koder, således at det er nemt at opfylde gældende juridiske krav vedrørende sporing, men er også meget miljøvenlige. Der anvendes hverken blæk eller makeup, og genereres derfor heller intet affald. Den automatisk temperaturregulering gør desuden, at printerens energiforbrug minimeres.

Løsninger til kodning og mærkning af farmaceutisk emballage

Oplysninger printet på farmaceutisk emballage kan være lige så vigtige som indholdet i den. Uden læsbare produktdata er det umuligt at garantere lovgivningsmæssig overensstemmelse, eliminere dyre produktionsfejl eller sikre brugernes sikkerhed. Dominos avancerede mærkningsteknologi sikrer, at alle lovkrav opfyldes, samtidig med at printerens oppetid maksimeres.

Vores sortiment af robuste og effektive printere til mærkning af emballage kan derfor anvendes sammen med et stort udvalg af kodningsprogrammer; fra enkle datakoder til Grade A GS1-kompatible stregkoder.

Se hvad andre har gjort

No data was found