Kom og besøg Dominos stand på Interpack-messen 2023

Fra d. 4.-10. maj 2023 kan du møde Domino Systems’ dygtige konsulenter, Steen Leerberg og Frank Johansson på Dominos stand på Interpack-messen i Düsseldorf, stand C41, Hal 8B.

Domino er stolte af at kunne præsentere forskellige løsninger til kodning & mærkning, der imødekommer producenternes ønske om en mere bæredygtig produktion. På Interpack-messen er det muligt at se de nyeste teknologier fra Domino. På messen viser Domino desuden, hvordan de – i samarbejde med sine kunder – arbejder mod ’Rejsen mod Zero’.

 

Rejsen mod Zero

 

Vi er glade for at være tilbage på InterPack – og vi ser frem til igen at tage imod de besøgende på Dominos Stand”, fortæller Will Edwards, Director of Channels, Domino. ”Vi brænder for at hjælpe producenterne med at blive mere bæredygtige og herunder undgå spild – og vi glæder os derfor til at kunne få lov at demonstrere vores mange løsninger, der kan hjælpe producenterne på deres ’Rejse mod Zero’”.

 

Løsninger, der vil blive præsenteret:

– Avancerede softwaresystemer til automatiseret kodning, der skal hjælpe producenterne med at undgå fejlkodning og dermed produktspild.

– Cloud-baserede løsninger til at monitorere systemerne remote

– Vision-systemer til inspektion af koder

– Fleksible lejeaftaler, der giver producenterne mulighed for at implementere de nyeste teknologier på deres produktionslinjer uden økonomiske bindinger.

 

Kom og oplev

På standen kan I få beregnet jeres produktions skjulte omkostninger ved spild via en interaktiv app. Find også ud af, hvordan Domino samarbejder med emballageproducenter om at forbedre printkvaliteten af print på papir, plastik, metal og en lang række af de nyeste bæredygtige emballagematerialer.

Dominos specialister vil desuden være til stede hele ugen for at snakke med kunderne om deres produktionskrav i forbindelse med den grønne omstilling.

Skal du besøge messen? Så kom og besøg Dominos stand C41, Hal 8B og få en snak med vores konsulenter, Steen Leerberg og Frank Johansson.

Du kan registrere dig her

 

Læs originaltekst (Eng.) her

 

 

Flere nyheder

Mx-Serien automatiserer jeres kodning og mærkning og giver forbedret synlighed i forsyningskæden. Læs her
Sælger I emballage eller emballerede produkter? Ny lov om emballagekrav trådt i kraft 1. april 2024.
Læs mere om lanceringen af Loftware Cloud og find ud af, hvordan du får adgang til alle fordelene

Gå ikke glip af vigtig information!

Tilmeld dig vores Tech News, og lad os holde dig opdateret på de seneste nyheder, kampagner og arrangementer hos Domino Systems.

Du kan læse om vores persondata politik her