Vi er stolte over og glade for at kunne fortælle, at Domino Systems A/S er blevet en del af GS1 Denmark

1. november blev Domino Systems A/S officielt partner i GS1 Denmark – den danske division af den globale standardiseringsorganisation GS1. GS1 Denmark udvikler, formidler og administrerer GS1-standarder i overensstemmelse med GS1’s globale regler. Organisationen arbejder for at øge sikkerheden og sammenhængen i samfundet og identificere, systematisere og dele data på tværs af produkter og brancher. Kilde: Hvem er GS1

Ligesom GS1 elsker vi standarder i Domino Systems A/S. Vi er derfor glade for at være blevet en del af et organisatorisk fællesskab, hvor standarder, forbrugersikkerhed og bæredygtighed er i højsædet. Og vi glæder os til at være en del af et netværk, hvor vi kan sparre med andre GS1-partnere, dele vores erfaringer og hele tiden udvikle vores viden på området.

Læs vores blogindlæg om fremtidens stregkoder.

 

En gensidig glæde ved partnerskabet

Glæden ved samarbejdet er gensidigt, og Mads Kibsgaard, Head of Standards, Sustainability & Partnerships ser også frem til samarbejdet og de nært forestående projekter mellem GS1 Denmark og Domino Systems A/S:

 

I GS1 Denmark er vi glade for at byde Domino Systems A/S velkommen som partner. Med deres mange års erfaring indenfor kodning og mærkning af produkter på tværs af industrier er vi sikre på, at de kan møde vores medlemmer i enhver branche. Vi ser frem til det fremtidige samarbejde med Domino Systems A/S – heldigvis kommer vi ikke til at skulle vente i spænding, da vi allerede har gang i to projektsamarbejder.

 

Vil du vide mere om GS1 Denmark? Besøg hjemmesiden og læs mere om organisationen og deres partnerskaber.

Her på hjemmesiden kan du læse mere om, vores brede sortiment af udstyr til kodning & mærkning.

 

Flere nyheder

Mx-Serien automatiserer jeres kodning og mærkning og giver forbedret synlighed i forsyningskæden. Læs her
Sælger I emballage eller emballerede produkter? Ny lov om emballagekrav trådt i kraft 1. april 2024.
Læs mere om lanceringen af Loftware Cloud og find ud af, hvordan du får adgang til alle fordelene

Gå ikke glip af vigtig information!

Tilmeld dig vores Tech News, og lad os holde dig opdateret på de seneste nyheder, kampagner og arrangementer hos Domino Systems.

Du kan læse om vores persondata politik her