Fiberlaser

Hurtige højpræcisions fiberlaserprintere med maksimal oppetid

Domino Systems’ F-Serie består af fiberlaser printere, der leverer permanent mærkning med knivskarpe og tydelige koder på en bred vifte af materialer. Samtidig er printerne særligt effektive og velegnede til brug i produktioner med hurtige flows. Den gode, robuste kvalitet og lave vedligeholdelse giver jer maksimal oppetid.

 

Permanent og tydelig mærkning med skarp laserstråle

Fiberlaserne leverer læsbare koder i god kvalitet selv ved meget høje hastigheder. Med en laserstråle, der er cirka ti gange finere og skarpere end andre produkter til lasermærkning, mærker Domino Systems’ F-Serie produkter med den ypperste præcision og kvalitet.

F-Seriens fiberlasere er velegnede til både grafik og 2D-datamatrix koder. Grundet de forstærkede laserstråler opnår de kompakte fiberlasere en lille fokuseringsdiameter. Det gør dem egnet til tydelig og permanent mærkning med god kontrast på blandt andet metal og plast, men samtidig kan de også mærke skånsomt på skrøbeligt materiale.

Vi fører også andre laserprodukter. Se vores udvalg af laserprintere.

 

F-Serien tilbyder robuste lasere med høj effektivitet og lang levetid

Vores fiberlasere F220i og F720i er bygget i kompakte størrelser, der gør det nemmere at tilpasse laserne til forskellige applikationer og i produktionslinjer. De er velegnede til både statisk eller periodisk kodning ved både høje og lave produktionslinjehastigheder.

F-Seriens fiberlasere

  • Har 100.000 timers forventet laserlevetid
  • Kører med en hastighed på op til 600 m./min.
  • Kræver minimal vedligeholdelse
  • Giver øget designfleksibiliteten, da systemet gør det muligt at producere tekstlinjer i alle retninger og i mange skrifttyper og størrelser
  • Har Ip-65 klassificering
  • Er velegnet til barske fabriksmiljøer
  • Har en laserstråle, hvis styrke tilpasses specifikke materialer
  • Har en strålestyrke på mere end 13 kW.

 

Carlsberg Sverige mærker dåser med fiberlaser i høj hastighed

Hos Domino Systems A/S sætter vi en ære i vores høje kundetilfredshed. Derfor indgår vi i tæt dialog med kunder og leverer skræddersyet løsninger, der tager udgangspunkt i specifikke behov.

Carlsberg Sverige benytter Domino Systems’ F720i fiberlaser til at mærke deres dåser, der kører gennem deres produktionsflow i høj hastighed. Valget faldt på netop denne fiber laser, fordi den lever op til de høje krav om præcision og højhastighedsmærkning, der er essentielt i Carlsberg Sveriges produktion. F720i er pålidelig selv i hårde produktionsmiljøer, hvilket også dækkede Carlsberg Sveriges behov.

Læs mere om, hvordan F720i fiberlaser øger Carlsberg Sveriges effektivitet i produktionen.

Se alle vores succeshistorier her.

 

Er en fiberlaser den rette løsning til jeres mærkningsbehov?

Vi er eksperter inden for kodning- og mærkningsløsninger af enhver art. Vi ved, hvordan implementering af en fiber laser printer foregår samt implementering af anden form for mærkning i store såvel som mindre produktionsprocesser.

F-Seriens lasere er ideel til blandt andet: metaldåser til drikkevarer, kosmetik-emballage, elektronik, fødevare-emballage, industriprodukter og meget mere. Læs om de forskellige anvendelsesområder og kontakt os i dag, hvis du har spørgsmål eller blot vil have en snak om, hvordan vi kan opfylde jeres fiberlaser behov.

Vidste du, at vi også har fleksible serviceydelser?