Nedvask af hurtig og robust blækstråle printer

Blækstråle printer fra Dominos Ax-Serie

Med en blækstråle printer fra Domino får man ekstraordinær printhastighed, overlegen printkvalitet og maksimum oppetid. Det er derfor nemt at forstå, hvorfor Dominos printerløsninger bliver valgt af mange virksomheder, der printer på Tetra Pak eller anden kartonnage. Dominos blækstråle printere er designet til hårde produktionsmiljøer og grundige nedvaskninger takket være stålkonstruktionen og IP66 forseglingen, hvilket gør printerne ideelle til blandt andet mejerier og andre fødevareproduktioner.

Integrering og drift af Dominos Ax-Serie

Ax-Seriens inkjet printere kan ubesværet integreres på eksisterende produktionslinjer. Der er desuden mulighed for montering af et XS printhoved, der optimerer systemet til en højhastigheds løsning.

Ax550i kræver ikke den store vedligeholdelse, og den er hurtig og nem at bruge og garanterer dermed en lav driftsomkostning. Denne serie af blækstråle printere reducerer blækforbruget og dermed den miljømæssige påvirkning sammenlignet med andre sammenlignelige produkter. Printerne er desuden designet i et let vægtigt design, der gør det let at flytte dem i forbindelse med ændringer eller omstrukturering på produktionslinjen. Se oprindelsen af Ax-Serien her

Flere nyheder

8 årsager til spild som I bør undgå

Læs om 8 årsager til spild i produktionsmiljøer og hvordan I undgår dem og optimerer jeres produktion

Læs mere >

Hvad er stregkoder, og hvorfor er de så vigtige?

Ved du hvad forskellen er på 1D og 2D koder? Eller hvad fordelen er ved stregkoder? Find ud af det her

Læs mere >

Print and Apply bliver til Print, Check and Apply

Print and Apply handler om mere end print og etikettering. Ny løsning fra Domino er kommet. Læs mere her

Læs mere >

Gå ikke glip af vigtig information!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og lad os holde dig opdateret på de seneste nyheder, kampagner og arrangementer hos Domino Systems.

Du kan læse om vores persondata politik her