Kontrol og inspektion af fødevarer med systemerne fra LOMA

Hvordan sikrer I som fødevareproducent, at der ikke er fremmedlegemer i jeres fødevareprodukter? Eller at den produktmængde, som I har angivet på jeres emballage, holder stik?

Domino Systems A/S er vi stolte leverandører af de populære højkvalitetssystemer fra LOMA til kontrol & inspektion af fødevarer. Udover at levere røntgensystemer til inspektion af metal i fødevareprodukter, rummer porteføljen af LOMAs populære systemer også røntgensystemer til generel kontrol og inspektion af alle uønskede genstande, så som plast, glas, knogler m.m. samt systemer til kontrolvejning. De forskellige løsninger fås også som smarte og fleksible kombinationssystemer.

Hos DominoSystems tilbyder vi udstyr til fødevareinspektion. Du finder også andet udstyr til fødevaremærkning og mærkningsudstyr generelt, så mangler du udstyr til mærkning af fødevarer, så kontakt os

Systemerne fra LOMA til fødevareinspektion

Metaldetektion med

IQ4-Serien

IQ4 RUN-WET® båndtransportør metaldetektor

Metaldetektorer udgør et ekstremt vigtigt led i en kvalitetskontrol, da de hjælper med at opdage uønskede metalliske fremmedlegemer. I fødevarebranchen er det specielt vigtigt, at der ikke er metalliske fremmedlegemer i produkterne, da det kan være til stor fare for slutbrugeren og kan koste virksomheden mange penge. Systemerne i IQ4-Serien er IP69-klassificerede og er designet til blandt andet at klare varme, ekstrem kulde, tørre, støvede eller våde miljøer – og endda en kombination af alle tilstande!

Læs mere om de forskellige løsninger fra IQ4-Serien her.

Røntgeninspektion med

X5-Serien

X5 Space Saver fra siden

Røntgeninspektionssystemerne sørger for at produktsikkerheden er i top for slutbrugeren såvel som for operatøren, der anvender systemerne. Systemerne kan hjælpe med at opdage uønsket metal, knogler, glas, sten og kompakt plast i fødevareprodukter. Røntgensystemerne tjekker om produkterne er, som de skal være. F.eks. om der mangler dele eller om der er overskydende produktindhold. Systemerne er nemme at bruge, miljø- og produktionsvenlige samt omkostningseffektive.

Læs mere om de forskellige løsninger fra X5-Serien her.

Kontrolvejning med

CW3-Serien

CW3 kontrolvejning fra side

Dynamisk kontrolvejning er en overvågningsmetode, der bruges specielt i fødevareindustrien til kontrol af produktvægten. Systemerne kontrollerer vægten af produkterne mens de er i bevægelse og afviser alle produkter, der ikke overholder den rigtige vægt. Systemerne er nemme at bruge med deres intuitive brugerflade med touch- og farveskærm. De udfører en hurtig inspektion, og opsætningen er nem, da systemerne automatisk tilpasses og optimeres til forskellige produkttyper.

Læs mere om de forskellige løsninger til kontrolvejning fra CW3-Serien her

 

Udfyld kontaktformular