Mød os på Labelexpo 2023

Days
Hours
Minutes
Seconds

Besøg stand 9A60

Kom og mød os på Dominos stand (Hal 9 stand 9A60) på dette års Labelexpo Europe, der løber af stablen d. 11.- 14. september i Bruxelles i Belgien.

Labelexpo er verdens største messe og samlingssted for etiket- og trykkeribranchen. Hvert år tiltrækker messen næsten 40.000 gæster fra 140 lande, der kommer for at opleve de nyeste teknologier til branchen.

Se den sjove video nedenfor og mærk stemningen på Labelexpo Europe 2023!

Play Video

Oplev den digitale trykmaskine, N730i

På Dominos stand (Hal 9 stand 9A60) kan du blandt andet opleve en live demonstration af Dominos digitale trykmaskine, N730i.  Trykmaskinen leverer tryk i exceptionel høj kvalitet på 1200 dpi. kombineret med den revolutionerende BITSTAR™ teknologi, der kan konfigureres med op til 7 farver (CMYKOVW). Sammenlignet med andre trykmaskiner kan N730i trykke alle opgaver i en hastighed på op til 70 m/min. helt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi glæder os til at vise N730is enestående og exceptionelle trykkvalitet, brugervenlighed og effektivitet på Labelexpo Europe 2023. 

Vi vil gerne invitere dig med

Som altid er vores fornemmeste opgave at hjælpe vores kunder med at optimere og effektivisere deres produktion. Hvis du vil opleve Dominos nyeste teknologi inden for digitalt tryk, så hent din billet her.

Book et møde med os