Lasermærkning

Omkostningseffektiv lasermærkning på en lang række materialer med en laser fra D-serien

Dominos højteknologiske laserprintere leverer permanente læsbare eller 2D-datamatrix-koder i høj kvalitet. Printerne er fleksible og kan implementeres i selv hårde produktionsmiljøer. Med en laserprinter får I en driftssikker løsning, der samtidig har lave omkostninger, da der ikke anvendes forbrugsstoffer.

Lasermærkning bruges for eksempel til mærkning af fødevareemballage, på etiketter og paller m.m. Der kan mærkes på blandt andet karton, organisk materiale, glas, plastik og metal.

 

Lave driftsomkostninger og lasermærkning i høj kvalitet med D-Serien

Lasermærkning med Domino Systems’ D-Serie giver permanent mærkning i særdeles god kvalitet og i høj hastighed, hvilket gør serien velegnet til store produktioner. D-Serien er baseret på Dominos egen i-Tech-teknologi og er både effektiv og driftssikker.

Kernefordele ved D-Seriens laserprintere:

  • Permanent lasermærkning
  • Kan anvendes ved høj hastighed
  • Ingen udgifter til forbrugsstoffer
  • Stor driftssikkerhed
  • Minimal vedligeholdelse
  • Miljøvenlig løsning

Læs mere om D-Seriens lasere.

 

Kompakte laserprintere implementeres let i selv hårde miljøer

Laserprinterne er med deres kompakte og fleksible design lette at inkorporere i eksisterende produktionslinjer. D-Serien er velegnet i hårde produktionsmiljøer og har IP 65-klassificering. Produkterne har indbygget display og har kun få bevægelige dele, hvilket giver dem en lang levetid og minimal vedligeholdelse.

D-Seriens laserprintere:

  • D120i – 800 tegn pr. sekund. Effekt på 10 Watt.
  • D320i – 1500 tegn pr. sekund. Effekt på 30 Watt.
  • D620i – 2000 tegn pr. sekund. Effekt på 60 Watt.

Vi har også løsninger inden for fiberlaser.

 

Aqua d’Or fik en øget produktionsomsætningen med en laserprinter fra Domino Systems

Aqua d’Or havde et øget behov for sporbarhed og kvalitetssikker kodning og mærkning på deres PET-flasker. Med en daglig produktion på 600.000 flasker var der også brug for en særdeles effektiv, fleksibel og pålidelig løsning, der kunne fungere i et hårdt produktionsmiljø.

Ud fra deres behov fandt vi frem til, at laserprint med et produkt fra D-Serien var det ideelle valg for at opnå de ønskede resultater om sporbarhed, hastighed, øget fleksibilitet og færre produktionsstop.

Læs mere om Aqua d’Ors resultater samt deres brug af en printer fra vores D-Serie og M-Serie.

 

Lad os komme i gang med at finde den helt rette løsning til jer

Overvejer I at udvide jeres produktion med en printer til lasermærkning? Så kontakt os endelig i dag. Vi tilbyder specialtilpassede løsninger og finder i fællesskab ud af, hvilken laserprinter der er den rette til jeres situation.

Kontakt os, hvis du har nogle spørgsmål.

 

Vejledning, support og fleksible serviceaftaler

Hos Domino Systems får I mere end bare en printer, for vi sætter service i højsædet – lige fra de første spørgsmål til valget om at investere i en printer, installation og løbende service. Vi tilbyder også en række forskellige services og fleksible supportaftaler. Sammen finder vi ud af, hvilket produkt og serviceniveau, der passer til netop jeres produktionsbehov og risikoprofil.

Lær mere om vores services, og se hvad vi kan tilbyde je