Mærkning af plast

Der er høje krav til mærkning af plast

Mærkning af plast til fødevare-, medicinal-, og kosmetikbranchen stiller høje krav til printer og blæk. Domino Systems har et bredt udvalg af produkter, der lever op til alle krav. Vores produkter er robuste, pålidelige, af høj kvalitet og kan imødekomme behovene i enhver produktion.

 

Produktionsanlæg kan vanskeliggøre mærkning af plastemballage

Hos Domino Systems ved vi, at produktionsanlæg kan stille meget høje krav til mærkning af emballage og fødevarer. Vores printere fra Ax-Serien og D-Serien er derfor designet til at kunne klare det meste, blandt andet:

 • Tydelig og holdbar mærkning
 • Høje hastigheder og lave margener
 • Lave temperaturer og kondens
 • Nedvask med store mængder vand takket være IP66-klassificering
 • Hurtig integration i eksisterende produktionslinje
 • Er let og kan hurtigt flyttes ved omskiftelig produktion
 • Overvågning af blækforbrug og blækviskositet

 

I Domino Systems har vi beskæftiget os med inkjet printere i 30 år og er førende på verdensplan, hvilket også afspejles i vores Ax-Serie og D-Serie. Vores printere er førende på teknologien, med robuste design, minimalt servicebehov og nedetid samt lave forbrug af blæk.

 

Det helt rigtige blæk til plast mærkning

Mærkningen på plastemballage skal være let at læse og holdbart, så det ikke bliver slettet. Dette er ekstra vigtigt, da mærkningen oftest er lovpligtige varedeklarationer, udløbsdatoer, produktionsdatoer og sporingskoder. Mærkningen skal naturligvis også holde under hele produktets levetid, uden der opstår problemer ved kondens og opbevaring. Er plastemballagen fyldt under mærkningen, stiller det også store krav til tørretiden af blækket. Dominos Systems har et stort udvalg af blæk, og vi udvikler løbende nye blæktyper, derfor kan vi helt sikkert også levere den rette blæktype til jeres mærkning af plast.

 

Derfor skal I vælge en printer fra Ax-Serien (Blækstråleskriver):

 • Printer på stort set alle overflader
 • i-Pulse teknologien reducerer blækforbruget
 • Stor præcision
 • Hurtigt og holdbart print

 

Læs mere om vores Ax-Serie.

 

Laser til effektiv mærkning af plast

En alternativ løsning, til mærkning af plast, er D-serien. Her anvendes der laserteknologi i stedet for blæk, der er omkostningseffektivt, hurtigt og kvalitetssikkert. Printerne i D-serien er udformet således, at de nemt kan tilpasses eksisterende produktionslinjer, og samtidig er de både miljøvenlige og har en høj driftssikkerhed.

Derfor skal I vælge en printer fra D-Serien (Laser):

 • Hurtig, effektiv og permanent mærkning uden brug af blæk
 • Fleksibelt design
 • Høj driftssikkerhed
 • Velegnet til hårde miljøer
 • Miljøvenlig

 

Læs mere om D-Serien.

 

Kunne du tænke dig at se, hvor letlæselig og holdbar mærkning vores printere leverer? Bestil en gratis printprøve.

Hos Domino Systems forstår vi vigtigheden af, at en printer skal passe til jeres virksomheds specifikke behov. Derfor indgår vi altid i en dialog med dig, hvor vi sætter os ind i, hvilke behov I skal have dækket og hvilken teknologi, der er mest velegnet til jeres produktion.

Kontakt os allerede i dag og hør mere om mærkning af plast, og hvad vi kan gøre for jer.

 

Mærkning på alle overflader

Uanset om der skal mærkes på flad, buet eller anden facon af plast, så er det ikke et problem for Dominos Systems’ produkter. Vi har helt sikkert den helt rette printer og blæk, der egner sig til jeres plastbeholdere, plastlåg, plastbøtter, plastflasker med mere.

Læs mere om mærkning af plastemballage til kosmetik og meget andet.

Vi har naturligvis også printere, der kan mærke på mange andre typer af materialer såsom fødevarer, glas, metal og gummi.

Bliv inspireret – Læs mere om produktmærkning.

 

Vi har erfaring fra hele verden og er altid med på den nyeste udvikling

Domino Systems leverer printere til produktioner i hele verden, hvilket har givet os meget erfaring men også incitament for altid at være med på den nyeste udvikling. Vi bruger vores viden til at finde den mest optimale løsning for jer, der er skræddersyet til netop jeres virksomhed.

Mærkning af produkter er nødvendige i mange produktionslinjer, og det kan blive frygtelig dyrt, hvis der opstår fejl. Der er sket store fremskridt med driftssikkerhed, blækoptimering og integrationsmuligheder til forretningssystemer som ERP og MES. De årsager, vi oftest ser ved fejlmærkning, er menneskelige og kan undgås ved integrering af netop et forretningssystem, hvor printerne automatisk modtager koder, data og instruktioner.

Se hvem vi ellers har hjulpet med at finde den rette løsning til og hvilken.

 

Kontakt os i dag og hør mere om mærkning af plast

Vi har printere til mærkning af produkter i alle brancher, og vi kommer gerne ud og ser jeres produktion, så vi kan rådgive jer til den bedst mulige mærkningsløsning.

Kontakt Domino Systems i dag, så vi sammen kan finde den helt rette løsning til jer.