Mød en servicetekniker i Domino Systems A/S

Mød Rasmus

Jeg hedder Rasmus Hansen, og jeg er 44, og arbejder som servicetekniker her hos Domino Systems”. Rasmus har været en uundværlig del af Domino Systems som servicetekniker siden 2020. Med en uddannelse som industritekniker – og en imponerende baggrund inden for branchen – deler Rasmus sine erfaringer og glæder ved at være en del af den tekniske frontlinje.

Læs mere
Varierende dage og udfordringer

“Mit arbejde er varierede og krævende, og det tiltaler mig rigtig meget.” Med besøg, der varierer fra alt til tre om dagen til ét hver anden dag, er serviceteknikerens hverdag alt andet end forudsigelig.

Tilfredshed og rigtig god service
At være servicetekniker handler ikke kun om teknik men også om mennesker, forklarer Rasmus. Han synes, at det er spændende at besøge nye steder og møde forskellige mennesker og spændende kunder hver dag. ”[…] Det er derfor, at jeg bliver ved med at gøre det” siger han. Det, der gør Rasmus glad, er når “det bare virker første gang selvfølgelig – og når kunden er glad”.

“Det fede ved at være servicetekniker hos Domino Systems er, at der ikke er to dage, der er ens. Du kommer ud og ser nogle nye steder og møder en masse nye mennesker, som du skal arbejde sammen med – og det synes jeg er rigtig fedt” afslutter Rasmus med et smil.

Skal Rasmus også hjælpe jer med at reducere jeres uventede nedetid? Få ekstra gode vilkår ved at tegne en serviceaftale i december 2023.

Mød Nicolai

Nicolai Tøndering, 34 år, har været ansat som servicetekniker hos Domino Systems i 3 år og bringer en unik dynamik til jobbet. Med en baggrund som uddannet industrielektriker deler han sine oplevelser og glæder ved det krævende, men givende, arbejde.

En unik hverdag

Nicolai sætter pris på den daglige uforudsigelighed i sit arbejde. “Det, jeg godt kan lide ved mit arbejde, er, at hver dag ikke er den samme. Og så er det et krævende job – det er ikke lige til“. Nicolai fremhæver flere aspekter ved sit arbejde:

Læs mere
Fleksibilitet og frihed i arbejdet
“Jeg kan godt lide mine arbejdsopgaver og at gøre kunderne trygge og rolige, når produktionen igen er oppe at køre “ siger han. “Derudover er der en vis mængde frihed i arbejdet. Vi kan selv være med til at præge, hvordan vores arbejdsdag ser ud”. Denne frihed giver Nicolai mulighed for at finde de bedste løsninger for specielt kunderne men også ham selv.

“Jeg har også en masse dejlige kollegaer – det er også dejligt” tilføjer han. Det stærke fællesskab og samarbejdet med kollegaer bidrager til en positiv arbejdsatmosfære, der også smitter af på kunderne, hvilket gør hverdagene mere fornøjelige.

Nicolai Tøndering bringer ikke kun teknisk knowhow til bordet men også det gode humør, som ikke kan undværes i Domino Systems.

Skal Nicolai også hjælpe jer med at reducere jeres uventede nedetid? Få ekstra gode vilkår ved at tegne en serviceaftale i december 2023.

Mød Allan

Allan, 49 år, har en imponerende baggrund som uddannet elektroniktekniker. Hans rejse førte ham til Domino Systems A/S, hvor han har været en uundværlig del af teamet i snart fem år.

Det bedste ved jobbet

Det jeg godt kan lide, er kundekontakten og følelsen af, at man kan redde dagen, når en produktion er nede” deler han. Den nære interaktion med kunderne er ikke kun en del af hans job, men en passion. At være den afgørende faktor, der kan rette op på kritiske situationer, tilføjer en særlig tilfredsstillelse til hans daglige arbejde. Dertil fremhæver han:

Læs mere 
Kundekontakten
“At kunne arbejde tæt sammen med vores kunder er noget, jeg virkelig værdsætter. Det skaber et stærkt partnerskab, og det er en fornøjelse at se, hvordan vores tekniske løsninger gør en reel forskel for vores kunder. Når man formår at løse et teknisk problem og genoprette en produktionslinje. Det er det bedste, og det driver mig til altid at stræbe efter det bedste.”

At være udekørende
Allan værdsætter mobiliteten i sit arbejde. “At være udekørende giver mig mulighed for at opleve forskellige produktionsmiljøer og udfordringer. Det holder mig på tæerne og tilføjer en dynamisk dimension til min daglige rutine.”

Allans passion for sit arbejde er tydelig, og hans dedikation til at levere tekniske løsninger, der redder dagen for kunderne, gør ham til en uundværlig del af Domino Systems A/S.

Skal Allan også hjælpe jer med at reducere jeres uventede nedetid? Få ekstra gode vilkår ved at tegne en serviceaftale i december 2023.

Kontakt os, hvis du vil høre mere