NYT FRA DOMINO SYSTEMS

Nye produkter i Dominos populære CIJ-produktprogram

Dominos ældre serier af inkjet-printere, A Classic (A100/200/300/400) og A Plus (A100+/200+/300+/400+), udfases i 2017 til fordel for en ny teknisk forbedret serie, Ax150i/350i/550i.

Domino har lanceret en ny serie i deres populære CIJ-produktprogram. Continuous Inkjet-teknologien er allerede kendt som det bedste valg til kodning, da den er hurtig, holdbar, nem at betjene, nem at installere og – bedst af alt – ekstremt alsidig og kan printe på stort set alle overflader.

​Den nye Ax-serie er ydermere kendetegnet ved høj hastighed, meget stor nøjagtighed og en enestående evne til at levere resultater i selv meget hårde og udfordrende miljøer.

​Ax-serien indeholder Dominos nye generation af ink drop-teknologi, der giver dig en gevinst i form af et reduceret blækbrug og stor dråbenøjagtighed og -placering ved traditionelle udskrivningshastigheder.

​Det førende i-Pulse-system gør det desuden muligt at printe robuste meddelelser med stor kontrast og bestående af flere linjer meget hurtigt. Samtidig sikrer Dominos nye i-Pulse-blæk stor holdbarhed – selv efter de hårdeste efterbehandlingsprocesser.

Domino fortsætter i de næste 7 år (Til 2025) med at levere forbrugsmaterialer og reservedele på de gamle A-serier.

Flere nyheder

Prøv NiceLabel Label Cloud gratis i 30 dage

NiceLabel Label Cloud er det førende Software til etiketstyring. Se video med NiceLabel & tilmeld dig her

Læs mere >

Book en præsentation af Dominos Vision System

Vil du også undgå sanktioner og tilbagekaldelse af produkter? Find ud af, hvad R-Serien kan gøre for jer

Læs mere >

Book en Online Demo af T3-OPX

Nu kan du booke en online demo af T3-OPX. Vi viser, hvordan T3-OPX virker, og du får en printprøve efter

Læs mere >

Gå ikke glip af vigtig information!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og lad os holde dig opdateret på de seneste nyheder, kampagner og arrangementer hos Domino Systems.

Du kan læse om vores persondata politik her