Nye produkter i Dominos populære CIJ-produktprogram

Dominos ældre serier af inkjet-printere, A Classic (A100/200/300/400) og A Plus (A100+/200+/300+/400+), udfases i 2017 til fordel for en ny teknisk forbedret serie, Ax150i/350i/550i.

Domino har lanceret en ny serie i deres populære CIJ-produktprogram. Continuous Inkjet-teknologien er allerede kendt som det bedste valg til kodning, da den er hurtig, holdbar, nem at betjene, nem at installere og – bedst af alt – ekstremt alsidig og kan printe på stort set alle overflader.

​Den nye Ax-serie er ydermere kendetegnet ved høj hastighed, meget stor nøjagtighed og en enestående evne til at levere resultater i selv meget hårde og udfordrende miljøer.

​Ax-serien indeholder Dominos nye generation af ink drop-teknologi, der giver dig en gevinst i form af et reduceret blækbrug og stor dråbenøjagtighed og -placering ved traditionelle udskrivningshastigheder.

​Det førende i-Pulse-system gør det desuden muligt at printe robuste meddelelser med stor kontrast og bestående af flere linjer meget hurtigt. Samtidig sikrer Dominos nye i-Pulse-blæk stor holdbarhed – selv efter de hårdeste efterbehandlingsprocesser.

Domino fortsætter i de næste 7 år (Til 2025) med at levere forbrugsmaterialer og reservedele på de gamle A-serier.

Flere nyheder

Nedvask af hurtig og robust blækstråle printer

Dominos blækstråle printere er velegnet til at stå i hårde produktionsmiljøer og tåler grundig rengøring

Læs mere >

8 årsager til spild som I bør undgå

Læs om 8 årsager til spild i produktionsmiljøer og hvordan I undgår dem og optimerer jeres produktion

Læs mere >

Hvad er stregkoder, og hvorfor er de så vigtige?

Ved du hvad forskellen er på 1D og 2D koder? Eller hvad fordelen er ved stregkoder? Find ud af det her

Læs mere >

Gå ikke glip af vigtig information!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og lad os holde dig opdateret på de seneste nyheder, kampagner og arrangementer hos Domino Systems.

Du kan læse om vores persondata politik her