Loftware Cloud lancering

Vi er glade for at kunne informere om lanceringen af Loftware Cloud, som er den seneste version af Loftware NiceLabel Cloud.
Loftware Cloud er det nyeste og mest omfattende cloud baserede Label Management Software (LMS) løsning på markedet og er ideelt til virksomheder i alle størrelser.

Kom i gang på få minutter og få alt hvad du har brug for til at administrere hele din etiketteringsproces, lige fra design af etiketter og skabelonhåndtering til udskrivning.

Integrer nemt din etikettering med eksisterende ERP-systemer og derved opnå en mere effektiv etiketteringsproces. Du kan begynde småt eller lokalt og nemt udvide systemet til flere lokaliteter.
Ved at bruge Loftware Cloud har du adgang til alle fordelene ved en af markedets mest sikre Cloud-platforme i Microsoft Azure.

 

 

 

Nemt design af stregkodeetiketter på få minutter:

  • Loftware Cloud har indbygget etiketdesigner, der giver en intuitiv brugeroplevelse som Microsoft Word. Du kan hurtigt designe professionelle etiketter uden hjælp fra IT, uden forudgående kendskab til stregkoder eller designtræning.

Central lagring af etiketter og adgang fra ethvert sted:

  • Loftware Cloud indeholder et centraliseret opbevaringssystem til alle dine etiketter. Få adgang til de nyeste, opdaterede etiketskabeloner når som helst og hvor som helst fra en webbrowser.

Administrer alle dine printere eksternt via webadgang:

  • Kontrolcentret i Loftware Cloud sparer dig tid og sikrer, at dine printere er klar til brug. Du kan tildele printere og opdatere print drivers, administrere printerindstillinger for hundredvis af printere og definere brugerroller. Det giver brugerne adgang til deres lokale printere.


Bestil Loftware Cloud her

Flere nyheder

Mx-Serien automatiserer jeres kodning og mærkning og giver forbedret synlighed i forsyningskæden. Læs her
Sælger I emballage eller emballerede produkter? Ny lov om emballagekrav trådt i kraft 1. april 2024.
Vidste du, at der er kommet nye lovkrav til mærkning på vinetiketter i december 2023? Bliv klogere her

Gå ikke glip af vigtig information!

Tilmeld dig vores Tech News, og lad os holde dig opdateret på de seneste nyheder, kampagner og arrangementer hos Domino Systems.

Du kan læse om vores persondata politik her