En prisvenlig farveetiketprinter til startups og mindre virksomheder

Vi er glade for endelig at kunne lancere QL-E100 fra QuickLabel- den nye simple, prisvenlige og yderst mobile bordprinter til print af farveetiketter in-house.

QL-E100 er designet til jer, som ønsker en prisvenlig farveetiketprinter, der kan printe etiketter i ultrahøj kvalitet in-house. Printeren er nem at installere og betjene og er derudover nem at flytte rundt på, så I altid kan placere den, hvor det passer jer bedst.

Med QL-E100 giver vi mindre virksomheder, som er i deres spæde start, mulighed for fleksibelt, nemt og hurtigt at printe flotte farveetiketter til produktbranding.

 

Bliv klogere på QL-E100 

Er du interesseret i at læse mere om den nye smarte etiketprinter fra QuickLabel – så kan du læse mere på produktsiden her. På siden finder du også et link til at bestille gratis printprøver, så du kan få mulighed for at se, hvordan dine etiketter ser ud, når de bliver printet på QL-E100.

 

Relax – en lejeaftale til dit behov

Hos Domino Systems A/S kan du med vores Relax-lejeaftale leje QL-E100 til en fast månedlig ydelse. Der er ingen up-front-betaling og aftalen inkluderer teknisk service og en prisvenlig abonnementsordning på blæk og etiketter. Kontakt os i dag og høre mere om, hvordan du kan leje QL-E100 med en Relax-lejeaftale.

 

Besøg os i Herlev og oplev QL-E100

Du er også velkommen til at besøge os og opleve printeren i vores nye demolokale her i Herlev. Kontakt os og aftal en tid med en af vores dygtige og erfarne konsulenter. Vi vil glæde os til at tage imod jer.

Se en introduktion til QL-E100 herunder. 

Flere nyheder

Udskift din TTO-løsning med en TIJ-løsning fra Domino og opnå en mere miljøvenlig produktion. Læs mere.
Dominos U510 skal hjælpe produktionerne med at printe koder på genanvendelig fødevaremballage
Domino Systems´ dygtige konsulenter vil stå på messen for at rådgive jer og vise de nyeste løsninger.

Gå ikke glip af vigtig information!

Tilmeld dig vores Tech News, og lad os holde dig opdateret på de seneste nyheder, kampagner og arrangementer hos Domino Systems.

Du kan læse om vores persondata politik her