Om Domino Systems A/S

Domino Systems A/S er leverandør af løsninger til alle kodning-, mærkning- og etiketteringsbehov samt digitalt farveprint

Domino Systems forhandler teknologisk førende produkter til kodning, mærkning, etikettering og digitalt print til enhver branche samt en lang række serviceydelser.

Domino Systems har eksisteret siden 1991 og er i dag det foretrukne valg blandt danske producenter. Vores kontor er placeret centralt i Herlev, og vi har kunder i hele Danmark – i mange forskellige brancher.

Vi tilbyder vores kunder professionelt udstyr til lovpligtig varedeklaration, datomærkninger og sporingskoder. Vi giver vores kunder mulighed for at kode og mærke, adressere og dekorere deres produkter efter behov. 

Hos Domino Systems A/S sætter vi en ære i at hjælpe vores kunder med at maksimere deres produktionen og reducere spild. Vi vejleder i den nyeste, miljørigtige og mest relevante teknologi, der imødekommer de fælles værdier og høje standarder, som vi deler med vores kunder.

Ledelse

Samarbejdspartnere​

Domino Systems A/S har håndplukket de absolut bedste produkter på markedet, og det tætte samarbejde med producenterne gør, at vi har mulighed for at skræddersy de rigtige løsninger til vores kunder, som dækker ethvert behov – fra produkt til palle.

Samarbejdspartnere

Vores DNA