Se vores nyheder og få ekstra gode vilkår i oktober 2023

Optimér jeres produktion med nyheder fra Domino. Få en gratis installation og ét års ekstra garanti ved køb af en kodning- og mærkningsløsning fra Dominos Ax-, Vx- eller Gx-Serie inden d. 31. oktober 2023.

Skal vi hjælpe jer med at skræddersy den helt rette kodning- og mærkningsløsning til lige netop jeres produktionsbehov? Få besøg af en af vores erfarne konsulenter, som kan rådgiver jer.

Se den meget populære Ax inkjet printer herunder samt de seneste nyheder fra Domino.

Nyheder

Vx-Serien

Print nemt og hurtigt koder i høj kvalitet på blandt andet genanvendeligt, fleksibelt materiale med Dominos TTO-printere fra Vx-Serien. Læs mere om de effektive og pålidelige printere fra Vx-Serien her.

Gx-Serien

TIJ-printerne fra Domino er skabt til at printe i meget høj kvalitet og er det ideelle valg til print af maskinlæsbare koder på sekundær emballage. Læs mere om Gx-Serien og den nye G50i her

U510

Med Dominos nye UV-laserprinter, U510, kan du hurtigt printe permanente og  ultrapræcise koder på både hvid og farvet film- og plastemballage. Læs mere om den IP55-klassificerede UV-laser, U510 her.

Dominos Ax inkjet printer

Med Ax-Seriens populære blækstråleprintere (CIJ) kan I printe tydelige og holdbare koder på en bred vifte af materialer.  Læs mere om Ax-Serien her.

Ring til os for rådgivning 

Udfyld formular og vi vender retur