Finansiering

Betal jeres printer med et fast månedligt eller kvartalsvist beløb

Opgrader produktionslinjen med teknologisk førende produkter uden tunge investeringer. Vi sammensætter en finansieringsplan til jeres individuelle behov.

Vælg mellem leasingaftaler på op til 5 år, med månedlige eller kvartalsvise betalingsrater eller vores Relax lejeaftale, hvor vi påtager os det fulde ansvar for jeres printer.

 

Pay Per Code

Med vores Pay Per Code koncept stiller vi udstyr og blæk til rådighed for jer. I betaler fast, via en abonnementsordning, et beløb hver måned for antallet af de mærkninger I udfører.

Med en finasieringsaftale fra os er I altid sikret at have det nyeste udstyr i jeres produktion.

Løsning baseret på individuelle behov

Vi sammensætter, i fællesskab med jer, en løsning, der sikrer, at jeres kodnings- og mærkningsbehov løses så smidigt og omkostningseffektivt som muligt, så I kan fokusere fuldt ud på jeres forretning. Løsningen er baseret på jeres behov, ud fra blandt andet installation, uddannelsesplaner, planlagte leverancer af forbrugsvarer og meget mere.

AAA rating

Domino Systems A/S er blevet tildelt den højeste kreditværdighed AAA, som kun gives til ganske få virksomheder. Vi er blevet betroet som en solid og troværdig samarbejdspartner, som man kan regne med.  

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.