Tyverimærkning

Tyverimærkning med laserprint skaber sikkerhed og overblik

Både byggepladser, private arbejdspladser og offentlige institutioner såsom kommuner, skoler, plejehjem med mere har ofte en stor mængde elektronik og inventar, der kan være fristende for uvedkommende.

Med en laser fra Domino får man tyverimærkning af høj kvalitet. Mærkning af elektronik og inventar med serienumre og logoprint kan minimere risikoen for indbrud og tyveri og skabe et bedre overblik over værktøj og andre udlånsmaterialer. Dominos D-Serie bruges ofte i produktionsmiljøer og til fødevarematerialer men er også ideel til tyverimærkning af udstyr.

 

Gør jeres dyre udstyr og inventar mindre attraktivt for tyve

Vi anbefaler mærkning af værktøj og andet nyerhvervet udstyr med stor værdi. Tyverimærkning af værktøj, computere, kameraer, designermøbler, lamper eller lignende fjerner nemlig enhver tvivl om, hvor det retmæssigt hører til. Dermed bliver videresalg stort set umuligt, og det er derfor ikke attraktivt for indbrudstyve at gå efter lasermærkede ejendele. Det er særligt vigtigt med tyverimærkning af udstyr hos institutioner, der ejer elektronik, værktøj og inventar af stor værdi, da det ofte er der, at indbrudstyvene slår til.

 

Fleksible lasere fra D-serien kan opfylde behovet for tyverimærkning

Tyverimærkning med laser kan udføres med D-Seriens små, alsidige og hurtige lasere, der kan printe på et stort udvalg af materialer. Laserne er fleksible og giver permanente og tydelige resultater. Der er ingen begrænsning på linjeantal, og laserne kan både printe serienumre, logoer, grafik og 2D matrixkoder.

Lasermærkning er, i modsætning til en etiket, permanent og kan derfor ikke fjernes uden at øve skade på produktet. Det vil dermed være tydeligt, hvis lasermærkning er forsøgt slebet væk.

 

Hold overblikket over udlånsmaterialer

Laser- og tyverimærkning med logo og serienummer er en ideel løsning til skoler eller arbejdspladser, hvor værktøj eller IT-udstyr, så som computere, udlånes til elever og medarbejdere. Med et tydeligt og permanent serienummer får man et større overblik over udlån og returnering af udstyr, der minimerer tyveri men også simple forbytninger, misforståelser og lignende.

 

Hvad er den bedste løsning til tyverimærkning for jer? Kontakt os i dag og hør mere

Udskyd ikke jeres tyverimærkning af PC, inventar og værktøj for længe – vi vejleder jer og sammen finder vi den rette løsning. Kontakt os endelig i dag – vores erfarne medarbejdere er klar til at hjælpe jer godt i gang med tyverimærkning.

 

Mærkning af andre materialer hos fx offentlige institutioner

Vi leverer også forskellige løsninger inden for etiketprint og etikettering til blandt andet offentlige institutioner.
Det kan være storkøkkener på plejehjem og hospitaler, som har brug for at printe på madpakker eller måltidsemballage.
Læs mere om mulighederne for datomærkning på etiketter med blandt andet Dominos V-Serie eller M-Serie.