Dominos nye Print & Apply System – Mx-Serien – automatiserer blandt andet jeres kodning og mærkning af sporingskoder og giver en forbedret synlighed i forsygningskæden.

Domino annoncerer nu lanceringen af sin nye Mx-Serie af Print & Apply løsninger. Den stigende efterspørgsel på sporbarhed inden for de globale forsygningskæder har øget behovet for pålidelige løsninger til produktmærkning. Med et behov for hurtig og præcis datadeling udviklede Domino Mx-Serien til fuld integreret og automatisk GS1-kompatibel kodning og mærkning af produkter og paller. 

 

 

Der var specielt to nøglefordele, der blev fremhævet i tilbagemeldingerne fra testkunder fra både Sverige, Tyskland og Holland.

  1. Printernes evne til at printe VDP i høj hastighed. Helt op til 10 gange hurtigere end tidligere PALM løsninger (M-Serien)
  2. Forbedret tilslutningsmuligheder, der letter datadelingen.

 

Dominos Mx-Serie tilbyder markedsledende designkvalitet og pålidelighed fremstillet efter europæiske standarder med mulighed for VDP og med 4.0-tilslutning til datadeling på tværs af forsygningskæden.

 

For at opnå en bedre datadeling

Mx-Serien kommer med avancerede tilslutnings- og konfigurationsmuligheder, der indebærer automatiseret kodeinspektion- og validering. Dette for at forbedre datadelingen herunder integration i produktioners MES- og ERP-systemer.

 

“Pålidelig, konsistent og præcis produktmærkning er afgørende for den globale logistiksektor” siger Jan Lindgren, kundedrifts- og sitedirektør hos Domino. “Vores Industri 4.0-klare Mx-Serie af Print & Apply systemer er blevet skabt i anerkendelse af dette behov – de giver fuldt variabel datakodning med etiketter trykt efter nøjagtige kundespecifikationer og tilslutningsmuligheder for at muliggøre problemfri deling med forsyningskædepartnere.”

 

Da alle produktionslinjer er unikke, er printerne i Mx-Series-sortimentet udviklet til at passe til en række forskellige produktionsmiljøer. For at lette integrationen har Mx-Serien et mindre samlet pladsbehov sammenlignet med tidligere Print & Apply løsninger.

Printerne fås både som venstre- og højrehåndsmodeller med mulighed for 4″ og 6″ printere og både tamp-, sving- og blæsapplikatorer for at kunne tilpasse etiketteringen til forskellige produkter. Domino forventes at annoncere flere tilpasningsmuligheder, herunder yderligere applikatortyper og yderligere tilslutningsmuligheder, i de kommende måneder.

 

Mx-Serien bygger på vores globale omdømme for kvalitet – med de kvalitetsstandarder – vores kunder forventer af Domino samtidig med, at den leverer en helt ny række egenskaber, der imødekommer nye markedskrav.” siger Sharmil Ghouse, global leder af TTO og P&A hos Domino. “Vi er meget glade for at kunne tilbyde denne topmoderne løsning til vores eksisterende kunder og enhver virksomhed, der ønsker at omfavne automatisering, integration og øget sporbarhed.

Læs mere om Dominos Mx-Serie

 

Læs originaltekst (eng) her.

Flere nyheder

Digitalt tryk kan være enklere, mere omkostningseffektivt og pladsbesparende end traditionelle metoder.
Sælger I emballage eller emballerede produkter? Ny lov om emballagekrav trådt i kraft 1. april 2024.
Læs mere om lanceringen af Loftware Cloud og find ud af, hvordan du får adgang til alle fordelene

Gå ikke glip af vigtig information!

Tilmeld dig vores Tech News, og lad os holde dig opdateret på de seneste nyheder, kampagner og arrangementer hos Domino Systems.

Du kan læse om vores persondata politik her